Caldura in Noiembrie - PREMIERA

13, 17, 27 May 2018
18:30
"Eugene Ionesco" National Theater
80650 lei
Add to Favorites

​CALDURA IN NOIEMBRIE - Premiera acestei luni, relateaza despre  Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul sau de bastina, situat undeva pe litoralul Marii Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit,acum 40 de ani.

În taverna unde si-a petrecut cei mai frumosi ani ai tineretii, el o întîlneste pe fosta lui iubită, Elena. Pentru a serba aceasta intilnire si a nu fi deranjați de alți clienți, Alex roagă proprietarul ca acesta sa inchidă localul. Rămasi singuri, cei doi incep sa-si depene amintirile.

Aflam din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despartit, calvarul prin care a trecut Elena și pretul pe care l-a avut de platit ea pentru fuga lui Alex. Martori la toata povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un Tânăr care a mostenit acest local de la tatal sau, impreuna cu iubita sa, o Tanara energica si ambitioasa, care vrea cu tot dinadinsul sa emigreze impreuna ci alesul inimii in America. Doua cupluri, doua povesti. Aceleasi probleme, aceleasi intrebari...fara raspuns.