Cinema in Aer Liber/Film - Эдди Орел - 30 iulie

30 July
Monday, 21:00
Gradina Botanica
60 lei
Add to Favorites

 

,,Cinema în Aer Liber” este un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară și să creeze amintiri frumoase împreuna cu prietenii, rudele, familia. Constă dintr-un cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și popcorn, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame,desene animate. Vor fi prezentate filme seara, iar scopul final al vizionării unui film constă în încurajarea participanților de a participa împreună la activități distractive, de a avea un schimb de experiență cu profesioniști în domeniul relației.
 
Ne propunem ca fiecare participant să plece acasă motivat, inspirat, încrezut în sine și plin de viață. Atmosfera va fi creată și de o ceașcă de cafea și ceva dulce, pentru a îndulci sufletele participanților și crearea unei ambianțe prietenoase.
 
PS: Seara va fi rece, nu uitați sa luați hăinuțe mai groase și spray anti-țînțari. Vă așteptăm cu mult drag!
 
 
Unicul risc de anulare a filmul constituie timpul nefavorabil(biletele vor fi valabile la orice alt film).Cu 1 oră înainte de film verifica-ți pagina de facebook.
Filmele vor fi în limba rusă iar Desene Animate în română.
Intrarea în parc nu se include în prețul biletului.
 
Prețul biletului e de 60 de lei 
60lei=1beanbag=1persoană
Locația - Grădina Botanica
 

Urmariti pagina de facebook pentru detalii

https://www.facebook.com/CinemaAerLiber/