Conferinta Regionala pentru Europa Centrala

17 October 2014
Friday, 19:00
1900 lei
Add to Favorites

Conferinta Regionala pentru Europa Centrala

 

Cea mai mare Conferință europeană este din ce în ce mai aproape! 

Întreprinzători din opt țări europene se vor întâlni în Sala Fonix din Debrecen la un seminar care are mult de oferit. Lideri de succes vor împărtăși bogata lor experiență, perspectiva și strategiile pe care le folosesc în dezvoltarea afacerii. Scopul lor este de a vă motiva și de a vă pregăti pentru următoarele realizări. Conferința este o excelentă ocazie de a vă îmbunătăți abilitățile, de a vă conecta cu echipa, de a vă focaliza asupra propriilor țeluri și de a vă bucura de un sfârșit de săptămână minunat!

 

CERC 2014 este încă un pas din călătoria ta …

Pentru a avea mai mult, fă mai mult, fii mai mult!

 

Conferinta Regionala pentru Europa Centrala

 

Participanti din 8 tari:
- Bulgaria 
- Republica Cehă 
- Croația
- Ungaria
- România
- Slovacia
- Slovenia
- Republica Moldova

 

  Invitat special din Africa de Sud  -  SEAN HENDERSON 

De la sportiv de performanță la unul dintre cei mai de succes Întreprinzători din lume… 

 

Conferinta Regionala pentru Europa Centrala

 

Sean a practicat călăria la nivel profesionist. Sportul era slujba lui, pasiunea lui, visul lui… Până într-o zi în care a pierdut totul. Era înainte de campionatul Mondial din 1998 iar motivele au fost legate de bani. A fost un punct de cotitură pentru el și soția lui Miranda (care și ea făcea același sport) când au luat decizia de a construi afacerea sa în mod serios. La început, erau interesați exclusiv de beneficiile financiare. Se străduiau să fie independenți financiar pentru a-și trăi visul și pentru a-și urma cariera sportivă fără să aibă nevoie de sponsori. Azi, ei sunt profund recunoscători pentru bani dar și pentru timp și pentru șansa de a ajuta alți oameni să-și schimbe viața.

 

Priveste acest VIDEO

 

Locatie : Sala Főnix , Kassai út 28 , H 4028 Debrecen

 

Debrecen este al doilea cel mai mare oraș din Ungaria, situat în Câmpia Maghiară la 220 km est de Budapesta. În secolul 18, era un foarte important centru cultural.

Una dintre atracții este azi Parcul Național Hortobágy, care păstrează și valorifică armonia dintre om și natură. Merită să-l vizitați! 
Conferința va avea loc la Sala Főnix, o sală de sport modernă și spațioasă al cărei nume vine de la Phoenix – pasărea de foc din mitologie, simbolul orașului Debrecen.  

 

Conferinta Regionala pentru Europa Centrala

 

Tema seminarului – Despre ce va fi vorba la CERC?

 

Omul este capabil să realizeze tot ceea ce mintea lui poate gândi și crede.” – Napoleon Hill 

 

                                                          Agenda evenimentului:

 

Vineri
19:00 - 22:00  Sesiunea generală

Sâmbătă
11:00 - 14:00  Sesiunea generală
19:00 - 22:00  Sesiunea generală

Duminică
11:00 - 14:00  Sesiunea generală

 

Traducere : Seminarul va fi tradus în limbile maghiară, româna,cehă, slovacă, croată si bulgară. Pentru a putea folosi sistemul de traducere,vă rugăm să vă aduceţi propriul aparat cu receptor radio FM (telefon mobil cu radio, MP3Player cu radio FM, aparat radio de buzunar).
Ţinuta : Va recomandăm ţinută de afaceri pentru toate sesiunile

 

Atentie!!! Pretul de 1900 lei este pentru intreg seminarul ( 3 zile ) . Aici nu este inclusa cazarea , nici transportul.

 

Date de contact : 069024672

 

Acest mare eveniment internaţional promite să ofere perspectivă, experienţă şi înţelepciune şi este menit să te ajute să-ţi atingi ţelurile din afacere şi din viaţă, să te pregătească pentru succes şi să te motiveze.Nu amâna! Ia-ţi chiar azi biletul pentru acest seminar fantastic la care vei întâlni vorbitori extraordinari, vei sărbători recunoaşterea rezultatelor şi vei lua cu tine amintiri din cele mai frumoase.

 

 

Info bilete iTicket: 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.