FLOARE DE CAIS

18 February 2019
Monday, 18:00
Str. Puskin 24
50 lei
Add to Favorites

Data: 18.02.2019

Ora: 18:00

Prețul: 50 de lei

Adresa: str. Pușkin 24, etajul 4 (UNITEM, Casa Actorului)

Regia: Eugeniu Matcovschi

Distribuția:

Ira Cazac

Constantin Ghilețchi

Despre spectacol:

Ştiţi cum e atunci când te îndrăgostești de o persoană nepotrivită? Cu siguranță, mulți dintre noi am trecut prin asemenea momente... Eroina centrală din spectacolul „Floare de cais” își dezvăluie drama vieții sale, plină de zbucium, trădare, dar și de dragoste și amintiri frumoase. Ea duce o luptă fizică și psihologică cu lumea din jur, iar iubirea ei față de un „monstru”, redată în contrast cu ajutorul scenelor amuzante și dramatice, ajunge până la delir.

Vă invităm să redescoperiți un gen de artă retro, combinat cu teatrul umbrelor și transformat artistic pe scena Teatrului Laborator „Arta și Gândul”. Veți avea ocazia să urmăriți cât de creativ au fost îmbinate satira, comedia, drama și tragedia cu elemente de dans, muzică și plastică.

„Știți cum miroase floarea de cais? Aşa mirosea dragostea noastră în acea primăvară…” Să ne bucurăm împreună de un spectacol prin de umor și să pătrundem în atmosfera misterioasă creată de sentimentul iubirii, care uneori ne poate înălța, iar alteori ne distruge. Noi alegem calea pe care vrem să mergem! Vă așteptăm!!!