Golden Mic | Special guest Andrei Bolocan

Golden Mic | Special guest Andrei Bolocan

150 lei
Add to favorites
Voi nu v-ați așteptat, dar noi am găsim modalitatea prin care să vă uimim! Pentru prima dată pe scenă va fi sinergia satirei, trăirilor personale și, desigur, rușinei.
 
Noi ne apucăm să facem ce ne iese cel mai bine - să spunem despre niște lucruri importante, în cele mai bune tradiții a comedianților underground și de TV. 
 
Dacă ești în temă, atunci neapărat trebuie să vii la Golden Mic cu invitatul special Andrei Bolocan. Cele mai bune glume pe cele mai incomode și tabu subiecte. Iar la desert va fi puțin roast între comercianți. Da noi vom prăjî Lumina, iar el nu ne va cruța în răspuns. Așa ceva voi încă nu ați văzut. 
 
Formatul evenimentului rămâne la nivelul unui eveniment de Pub, doar că într-un loc mai mare. Fără vreo programă specială de show, dansuri și cai, doar noi, Andrei Bolocan, glume, lucruri haioase și roast între participanți. 
 
Important: veniți mai devreme și ocupați locurile mai aproape de scenă. Toate biletele sunt de aceeași categorie de preț. Cine e primul, acela e mai aproape de vedete.
 
Când: 15 august, 19.30
Unde: Teatrul Național Eugene Ionesco, bul. Grigore Vieru, 11