IN LUMEA COPILARIEI

25 May 2019
Saturday, 11:00
Gradina Botanica
100 lei
Add to Favorites

La 25 mai 2019 de la orele 11.00 pina la16.00 Va asateptam cu mare drag la GRADINA BOTANICA , unde va avea loc Festivalul Familiei si a Copiilor cu genericul “IN LUMEA COPILARIEI”. Cei mici vor avea parte de o zi magica, plina de surprize, premii, jocuri, topogane, baloane, clovni,personaje de poveste si multa, multa distractie.

Și părinții se vor bucura de un concert de zile mari cu interpretii iubiti ADRIANA OCHISANU,GHEORGHE TOPA,FORMATIA LUME, ansamblul “BUNICUTELE VESELE” si altii. GRADINA BOTANICA se transformă, pe data de25 mai , într-o lume de joc și de poveste în care copiii vor fi personajele principale.

Copiii vor fi amuzati de clovni ,animatori si vor avea parte de un spectacol distractiv interactiv” JOCURI COLORATE” prezentat de Planeta Clounela -un spectacol plin de jocuri colorate unde culoarea reprezintă nu doar decorul dar și dispoziția care o crează eroii noștri. Acțiunea din scenă periodic trece în sală implicând fiecare spectator direct în programul evenimentului personajele Clounella, Zâmbărella, Colorella, Caramella și Gogonell îți vor face cunoștință cu lumea lor, te vor invita să cânți, să dansezi, să te joci alături de ei și îți vor oferi prietenie.Momentul de intrigă este creat de personajul cel mai neastâmpărat care mereu se ține de șotii – Gogonell. El încearcă să fure cutia cu jocuri, iar fără de ea prietenii Clounellei și spectatorii nu se vor mai putea distra și lumea ar putea devein incoloră. Cum fac față tuturor încercărilor provocate de Gogonel te invit să vezi.

Vor avea loc competitii sportive –STARTURI VESELE cu participarea copiilor si a parintilor, diferite concursuri cu premii pentru toti.

In cadrul concertului va avea loc o MEGA TOMBOLA ,unde vor fi expuse mai multe premii biciclete pentru copii si maturi, trotinete, mingi ,jucarii si multe altele .

Vor fi organizate puncte de alimentatie publica pentru copii si maturi.

Va fi organizat un iarmaroc de vinzare a hainutelor,jucariilor si a altor accesorii pentru copii.

Distractiile la topogane si facepaiting este pe gratis

Pretul unui bilet este de 100 lei valabil pentru un adult cu un copil .

Copii pina la 7 ani au acces gratuit.

Pretul unui bilet de loterre este de 30 lei.

Fiecare copil va primi baloane si inca multe alte surprize.