Seara Aventurilor alaturi de Iulian Bercu august 2019

6 August 2019
Tuesday, 19:00
Artcor, str. 31 august 1989, 137
70 lei
Add to Favorites

Aventurieri de clasă vin să împărtășească experiențele lor. Așa că nu rata o seară de marți unde vei auzi istorii incredibile și povești care te vor inspira, iar pe lângă toate astea vei contribui direct la o viață mai bună pentru 5 frați care trebuie să rămână lângă mama lor.

La cea de-a treia ediție a Serii Aventurilor alături de Iulian Bercu îl vom avea pe scenă, cu impresii încă nespuse, pe aventurierul, omul care nu iubește provocările, dar provocările îl adoră pe el – Anatol Untură. Expediționistul care s-a întors din lunga călătorie de pe Oceanul Înghețat de Nord, precum și detalii despre parcursul celor 15 000 de km spre Laponia și NordKapp.

Din ghețari revenim spre soare, vânt, ploaie și urcăm pe creasta munților, vom fi "cu capul în nori" împreună cu Ambasadorul CCF/HHC Moldova Iulian Bercu. Omul care-și testează limitele vine să ne povestească despre cele mai recente curse și ultramaratoane la care participă.

Atenție numărul de locuri este limitat. Te așteptăm cu drag în cea mai cool locație din Chișinău!

 

***

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu este un eveniment marca CCF/HHC Moldova prin care organizația își sporește eforturile de colectare de fonduri în susținerea celor mai afectați copii de sărăcie, dar și alte riscuri care îi urmărește pentru a ajunge despărțiți de familie și cei dragi. Evenimentul prezintă aventurieri de primă clasă, din toată gama de exploratori, îndrăzneți și pionieri, dispuși să-și împărtășească experiențele lor cu o audiență live.

 

Preț bilet: 70 de lei