Si totusi exista iubire... decembrie 2018

10 December 2018
Monday, 18:30
National Philharmonic "Serghei Lunchevici"
80100 lei
Add to Favorites

Concert Caritabil in memoria lui Adrian Paunescu

El a stiut sa vorbeasca despre dragoste intrun fel anume. „Si totusi exista iubire…” Pe 10 decembrie la ora 18.30 in incinta Filarmonicii nationale „Serghei Lunchevici”  va invitam la o sucesiune de recitaluri  ,din suflet pentru suflet, în memoria Adrian Paunescu , impreuna cu Vali Boghian,Ion Razza, Viorel Burlacu,Anatol Rudei, Mircea Zgherea, Karisma , ,Patric Hanganu, Nicu Turcanu.  Evenimentul aduce omagiu    poetului,  dar are si o misiune caritabila „Niciodata Sa nu uitam de cei mai tristi ca noi…” 

E greu de imaginat , dar e real, o mamă singură Ceban Irina din municipiul Chișinău , educă și crește doi copii minori.  Mezinul familiei Iurie în vîrstă de 8 ani este diagnosticat de la 4 luni  cu paralizie cerebrala infantilă și epilepsie necesitînd grijă și ajutor sistematic. Din această cauză mama nu se poate angaja în cîmpul muncii. Familia locuiește în condiții foarte dificile. Unica sursă de existență pentru trei persoane este indemnizația lunară în mărime de 1700 de lei. 

Împreună putem să oferim o speranță de viață. Suportul financiar oferit din vînzările de bilete va fi utilizat pentru îmbunătățirea condițiilor de trai  și crearea posibilității, pentru mamă de a lucra la domiciliu( ea fiind  de profesie cusătoreasă). 

 
Doar împreună putem face lumea mai bună!