Surorile BOLEYN & ELISABETA | 26-27 Octombrie

Surorile BOLEYN & ELISABETA | 26-27 Octombrie

26 October
Thursday 19:09
Mediacor
800–1000 lei
Add to favorites

Premieră dublă la Teatrul Geneza Art

La început de toamnă, echipa Teatrului Geneza Art pregătește un eveniment teatral de amploare. Regizoarea Daniela Burlaca, pune în scenă 2 spectacole la pachet.  2 seri de teatru clasic, 2 reprezentații moderne, într-un proiect de inspirație istorică – ”Surorile BOLEYN” și ”ELISABETA”.

Pornind de la o perioadă care a stat la baza multor cărți și filme, fiind una plină de evenimente fără precedent în istoria Angliei – PARTEA I, reprezintă povestea celor două surori Boleyn, Anna și Mary. Subiectul descrie rivalitatea dintre femei-surori și lupta lor pentru dragostea și favorurile regelui Henric al VIII-lea. O lucrare despre intrigă, trădare, despre poziția femeii într-o lume în care nu poate lua nici o decizie.

În roluri: Cristian Perepeliuc,  Ana-Sia Cărăuș, Victoria Botnar, Rada Ixari, Iurie Gologan, Ilie Nadelcu, Cristina Trînbaci, Andrei Chira, Viorel Cozma, Veronica Odagiu, Cristina Kim. 

 

PARTEA II-a este continuarea subiectelor istorice care o reprezintă în totalitate pe regina Elisabeta I – fiica regelui Henric al VIII-lea cu Anna Boleyn. Elisabeta I a fost cea mai mare regină a Angliei din toate timpurile, cea care a domnit 45 de ani și a reușit să unească o națiune sfâșiată de conflicte. Elisabeta aduce legenda ”Regina-fecioară”. Vă invităm să vedeți un spectacol, despre arta de a fi unică prin putere și convingere.

În roluri:Daniela Burlaca, Mihai Bordian, Nicu Țurcanu, Nicu Ciumașu, Iurie Gologan, Viorel Cozma, Inna Colbasiuc, Victoria Botnar, Veronica Odagiu, Ilie Nadelcu, Andrei Chira, Ana-Sia Cărăuș, Cristina Trînbaci, Cristina Kim, Anastasia Voleanski.

Regie: Daniela Burlaca

Costume:  Lilia Ixari

 

ATENȚIE! Locație: MEDIACOR, str. Alexei Mateevici 60  / intrarea din str. Pușkin, Universitatea de Stat din Moldova

(Acest proiect teatral nu se va juca pe scena Teatrului Geneza Art)

 

ATENȚIE!: Publicul achiziționează un bilet pentru ambele reprezentații.

”Spectacolele sunt divizate pentru 2 zile consecutiv.”