Ultima noapte la Madrid( aprilie)

3 April 2014
Thursday, 18:30
Teatrul National Eugene Ionesco
60 lei
Add to Favorites

cu Ala Menşicov, Maestru în Artă

Regia şi adaptarea: Vitalie Drucec, Maestru în Artă

Scenografia şi costumele: Tatiana Popescu

„Pe parcursul celor aproape două ore spectatorul urmăreşte viaţa interioară a unei femei pe nume Jacqueline, ultima soţie a pictorului spaniol Pablo Picasso. Ala Menşicov în rolul Jacquelinei este atât de profundă şi ambiguă, încât uneori de poţi întreba care este adevărata Jacqueline şi care – talentata zeiţă a teatrului”.

Dan Alexa

 

„Un spectacol viu, în care am regăsit o Ala Menşicov cunoscută, plină de forţă şi vigoare şi, totodată, una mai puţin ştiută, atentă la nuanţe, interiorizată, evoluând în general fără excese şi exagerări. Nu ştiu dacă mai avem azi o actriţă care ar putea face faţă cu atâta putere şi acurateţe unui text şi unui rol atât de solicitante.”

Constantin Cheianu

„Ala Menşicov a jucat o gamă întreagă de sentimente: de la decepţii la bucurii, de la ridicol la magnific, de la sentimentul femeii rănite la sentimentul femeii care s-a văzut realizată… Spectacolul „Femeile lui Picasso” este un ansamblu de culori, lumini, mişcare scenică, dar şi de expresie sufletească. Este un poem al dragostei trăite la o înaltă tensiune emoţională”.

Larisa Ungureanu

Premii:

2006 – Gala Star - Festivalul Internaţional de Teatru „One Man Show”, Bacău, România

Premiera- 6 februarie 2004

Durata spectacolului:

1 oră 10 min. fără pauză

 

Priveste acest VIDEO

 

Info bilete iticket : 060 879 444

 

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.