Aerobic Fitness International Movement - AFIM

19 iunie 2016
Duminică, 09:00
100600 lei
Adaugă în favorite

 Aerobic Fitness International  

 

   AFIM este o miscare sociala care are ca scop principal cultivarea dragostei fata de sport, perfectionarea instructorilor de fitness din tara si educarea cetatenilor Republicii Moldova despre importanta unui stil de viata sanatos prin activitate fizica si alimentatie corecta.


   Cele mai moderne si faimoase tipuri de antrenament vor fi prezentate la aceasta conventie de catre presenteri internationali. 
Invitatul special al evenimentului este Fernando Gorini, Argentina! Fernando este creatorul și directorul sistemului de educație în fitness STEEL PROGRAMS, care promovează trei programe de antrenament populare: Steel Combat, Steel Training, Steel Tonic. Programele Steel sunt predate noilor instructori și sunt practicate în săli din peste 10 țări din lume, între care: Argentina, Mexic, Chile, Portugalia, Marea Britanie, Maldive, România, iar acum si in Moldova!


Vezi www.steelprograms.com

Invitam toti entuziastii fitnessului, absolventii scolii ABC fitness, instructorii de fitness si aerobic, pasionatii de nutritie si o viata activa si sanatoasa! 

Duminica, 19 iunie 2016, de la 9:00, locatie: Sportpark, str. Nicolae Dimo 32.


Pret bilet o persoana: 150 lei
Pret pachet 5 persoane: 600 lei
Pret pentru absolventii ABC fitness school Moldova: 100 lei   Avem ocazia sa invatam de la presenteri internationali, sa-i cunoastem si sa facem schimb de experiente. Mai mult de atat, legam prietenii, dar si colaborari intre pasionatii de fitness si nutritie.

Pentru mai multe detalii si inscriere accesati: http://afim.abcfitness.md/