AWAKEN - curs intensiv de 3 zile cu Allan Kleynhans, trainerul principal din echipa lui Tony Robbins

28–30 iunie
Vineri, 09:00
detalii in curind....
24504210 lei
Adaugă în favorite
CE ÎȚI CAUZEAZĂ SUFERINȚA?

Știai că primele credințe  limitatoare, inconștiente sunt ”instalate”  în noi până la vârsta de 7 ani?

Tot în acea perioadă îți formezi ”propria definiție  a realității din jur”.

Aceste definiții ale realității, au fost formate în copilăria noastră, cu mult înainte ca noi să ne putem da seama de ele și  sunt  unicul obstacol care nu îți permite să simți viața din plin fiind deja matur.

Tot ele sunt principalul motiv de ce nu obținem succes, de ce nu simțim fericirea deplin.

Dacă vrei să simți fericirea la un nivel mult mai adânc, dorești să obții un succes care să fie de lungă durată, atunci e necesar să scapi de blocajele mentale din trecut. Anume acest lucru  te va ajuta Allan Kleynhans să realizezi la cursul său intensiv de 3 zile.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU FACILITATORUL TĂU SPRE FERICIRE ȘI SUCCES - ALLAN KLEYNHANS

Allan este trainerul principal din echipa lui Tony Robbins, având o carieră de 18 ca speaker de talie mondială și facilitator care a îmbunătățit mii de vieți.

DECOPERĂ CE VEI ÎNVĂȚA ÎN FIECARE ZI ÎN CĂLĂTORIA TA SPRE FERICIRE ȘI SUCCES!

ZIUA 1 | de la 9:00 până la 20:00 - Conștientizarea propriilor puteri

Vei analiza harta ta mentală și vei afla cum procesezi și percepi lumea din jurul tău. Vei înțelege ce evenimente din trecut au contribuit la modelarea percepției tale despre tine și a locului tău în lume. 

Vei începe să explorezi conexiunea spirituală cu tot ceea ce te înconjoară. Vei deschide o nouă posibilitate de a trece la o stare mai înaltă a conștiinței tale, care îți va permite să vezi o imagine mai amplă a locului tău în lume și cum poți servi lumea atingând potențialul tău la maxim.

ZIUA 2 | de la 9:00 până la 21:00 - Eliberarea de Trecut

Vei analiza relațiile tale și modul în care sunt construite ele din interior și exterior. Vei descoperi care este relația ta cu tine însuți și cum ea se manifestă în relația cu lumea din jurul tău.

Vei examina ce îți  cauzează suferiță și în ce context. Vei afla cum să te eliberezi de suferință, traumatisme din trecut și alte evenimente emoționale semnificative care au provocat tulburări de spirit sau manifestări de comportament stresant.

ZIUA 3 | de la 9:00 până la 18:00 - Manifestarea noii viziuni

Vei crea noi modele de gândire puternice, care te vor ajuta să te bucuri de prezent și să creezi o nouă viziune pentru viitor, te vor ajuta să privești diferit la experiențele trecute și noile provocări care pot apărea în viitor.

Vei crea și dezvolta o nouă identitate legată de conștiința ta spirituală și vei înțelege faptul că noi toți suntem inter-conectați și că nu există momente accidentale în viață. 

Mesajul lui Allan pentru tine!

Angajamentul meu personal față de tine. Promit să îți ofer un mediu sigur și de susținere, unde poți învăța despre tine însuți la cel mai adânc nivel și având o mulțime de distracție în acest proces. Promit un mediu în care poți începe să înțelegi originile rănilor tale psihice (toți avem aceste răni) și să începi să-ți vindeci rănile și să înveți să te iubești la un nivel mult mai profund și mai autentic.

Aștept cu nerăbdare să te cunosc și să petrecem cele 3 zile intensive de curs.

Cu dragoste,
Allan

PREȚUL BILETELOR

Bilet STANDARD - 125 € (din 11 aprilie - 150 €)
Bilet VIP - 215 € (din 11 aprilie - 250 €)

+ Chirie aparat de traducere sincron în limba RO/RU - 20 €