Bitcoin, Blockchain si criptomonede pe înțelesul tuturor August 2021

10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28 August 2021
18:00
900 lei
Adaugă în favorite
Ai vrea să înveți despre Bitcoin, Blockchain si alte Criptomonede, dar n-ai găsit modul potrivit? Perfect :) "BitcoinEasy.md" îți oferă trainingul potrivit privind aspectele rețelei Bitcoin si altor criptomonede, astfel aducînd claritate acestui domeniu.
În rezultatul trainingului, vei obține cunostințe necesare pentru a deveni utilizator veritabil de Bitcoin, vei putea folosi un portofel "Wallet" pentru a procura Bitcoin si a tranzacționa cu acesta. Vei ști să diferențieze realitatea de ficțiune și zvonuri privind bitcoin. La fel, vei primi un suport de curs care conține informația prezentată pe durata sesiunilor de instruire.
Nu pierde timpul si fă click pe linkul de mai jos.
https://www.bitcoineasy.md/traininguri
 
Trainingul se organizează în mod continuu, deobicei după ora 18:00, în regim offlline, locația (sala de conferință) fiind stabilită și anunțată anterior evenimentului.
Prețul unui astfel de training de 2 zile (4 ore) este 900 MDL, participanții avînd posibilitatea să îsi aleagă zilele potrivite pentru a învăța.
Cerințe față de participanți: Bună dispoziție si curiozitate. Adițional, dar important posesia: unui calculator, tabletă sau telefon.
Pentru mai multe detalii accesează: bitcoineasy.md