Boeing, Boeing...(22.11.13)

22 noiembrie 2013
Vineri, 18:00
Ginta Latina
50 lei
Adaugă în favorite


Boeing, Boeing...de Marc Camoletti în regia lui Mihai Ţărnă 

 

Priveste acest VIDEO


În a doua jumătate a lui noiembrie 2013 sala Teatrului de Revistă “Ginta Latină” iarăşi se va transforma într-un aeroport modern, graţie spectacolului “Boeing, Boeing” de Marc Camoletti. Spectacolul a fost pus in scenă în vara anului 2011, în termen record, de doar o lună de zile, de către pământeanul nostru, regizorul şi actorul Mihai Ţărnă, care mai bine de 12 ani locuieşte şi activează la Paris. 

Piesa s-a bucurat de un succes extraordinar in Stagiunea 2011 - 2012, avandu-i in distribuţie pe Nicu Ţărnă, Iaroslav Dică, Galina Lazarenco, Dorina Tătaru, Olesea Stăvilă si Victoria Ţurcanu. 
Având o distributie de zile mari, spectacolul este o comedie excepţionala, cu umor de buna calitate, cu situaţii neprevazute, plină de suspans.Piesa a fost “gustata” de publicul de toate varstele cu cea mai ahtiată poftă. 

Şi acest adevăr nu este unul imprevizibil, fiindcă TEATRU înseamnă, printre altele, şi un schimb de energii, dar un schimb de energii extraordinare, care zilnic se produc între actorii de pe scenă şi spectatorii din sală. “Boeing, Boeing”, deşi, este o comedie bulevardieră, succesul la public îl are sută la sută asigurat. Alegerea Vă aparţine!

Dacă doriţi să realizaţi un zbor extraordinar cu “Boeing, Boeing” Casa de bilete a “Gintei Latine “ lucrează non-stop,“24 din 24”.

Echipa de creaţie

Regie – Mihai Ţărnă
Asistent Regie- Vitalie Jacotă
Scenografie şi Vestimentaţie – Adrian Suruceanu
Selecţia muzicală – Mihai Ţărnă
Traducere şi adaptarea textului – Tudor Ţărnă
Regie Lumini- Marcel Pociumbanu, Sergiu Corjan
Regie Sunet- Dumitru Ciumac

Distribuţia

Bernard - Nicu Ţărnă
Berta - Galina Lazarenco
Robert - Iaroslav Dică 
Jaqueline - Dorina Tataru, Cornelia Coreţchi
Judith - Olesea Stăvilă
Janet – Victoria Ţurcanu

 

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.