BOLD FEST Pushing the boundaries of creativity

BOLD FEST Pushing the boundaries of creativity

20 august
19:00, 22:00
150 lei
Adaugă în favorite

Salut! Eu sunt BOLD și, așa cum îți sugerează și numele meu, vreau să te învăț să scapi de limite și să îndrăznești să fii creativ!

 Nu cred că ești străin cu termenul de „overthinking”. Ni s-a întâmplat tuturor să supra-gândim lucrurile și să ne blocăm, văzând cum alții mai îndrăzneți, lansează idei, soluții și se bucură de succes. Fiindcă „fourtune favours the BOLD” și vreau să-ți arăt că și tu poți fi așa!

 Am adunat oamenii care au aflat, din propria experiență și prin propriul exemplu, cum e să fii BOLD și care sunt gata și știu cum să te învețe să fii la fel.  

 1.  Elena Ganciucova -  Personal Branding Strategist  

Elena o să te învețe cum să te poziționezi corect pe piață și de ce e important să pui accent pe personal branding în echipa ta, fiind chiar și într-o corporație. 

 

2.  Viorela Dimici și Marina Cimbir - Fondatoare „ Privé Fashion Events”

Viorela și Marina au reușit să creeze un concept nou și creativ, mixând evenimentele de atmosferă cu moda și nonconformismul, iar rezultatul le-a ieșit absolut spectaculos și le-a poziționat în vârful unei industrii aparent suprasaturate deja.

Cum să creăm „out of the box”? Ele sunt cele care cunosc acest lucru cel mai bine.

 

3.  Ruslan Cojocaru – Fondator „Tucano Coffee”

Dacă ai fost măcar o dată la Tucano, știi că diferă de orice altceva. Ruslan o să-ți povestească despre cum abordare creativă l-a ajutat să găsească o nișă atât de individuală  și cum și-a creat o întreagă filosofie de management. 

 

Pe 20 august, ora 19.00, te invit să te conectezi online împreună cu noi. Uită de webinarele clasice, îți propun timp de 3 ore să trăiești o experiență nouă, cu interacțiune real time cu speakerii noștri. 

Tot de ce ai nevoie este o conexiune la internet, ZOOMul instalat, camera și microfonul conectate, un pix și-o foaie, și bună dispoziție! 

 

Grăbește-te să cumperi un bilet, ca să beneficiezi de o reducere. 

1. Early bird (pînă la 15.08.2020) - 100 lei

2. Regular – 150 leiPentru orice întrebări, ÎNDRĂZNEȘTE să mă-ntrebi!

Facebook

https://www.facebook.com/boldfest-115479520088615

Instagram

https://www.instagram.com/boldfest/

Telegram

https://t.me/joinchat/FajQGVk3XuEYzA8FgHGrwA