Brian Tracy - ONE DAY MBA

16 martie 2017
Joi, 10:00
Radisson Blu Leogrand Hotel
34508350 lei
Adaugă în favorite

 Brian Tracy - ONE DAY MBA

 

One-Day MBA este cel mai avansat și complex busines-curs a lui Brian Tracy


Nu e vorba doar de informații, One-Day MBA e mai mult de atât:

​1. Vei avea un loc rezervat la o masă de lux

Am decis să mergem pe această cale deoarece vei avea nevoie să notezi ideile legate de afacerea ta și viața personală oferite de Brian Tracy.

Vei afla strategii de promovare, loializare a clienților,​ tehnici și metode de motivare a angajaților, sisteme pentru a obține mai mult timp liber și toate acestea fiind însoțite de exerciții practice pe care le vei implementa în timpul seminarului.

2. Curs avansat și rapid de Business Mastery

În mod normal un curs MBA în occident durează 6 luni și costă câteva mii de dolari.

După 30 de ani de studii și lucru cu sute de companii, Brian Tracy a descoperit că există anumiți piloni simpli care stau la baza oricărei afaceri de succes.

La acest seminar vei primi acces la acești piloni pe parcursul unei singure zile. În așa mod economisești 6 luni de studii.

3. Exerciții practice în grup

Seminarul One-Day MBA nu e locul unde doar asculți, dar și lucrezi cu echipa și mergi acasă cu un plan clar de acțiuni. Pe parcursul seminarului vei avea multe idei și conștientizări despre ceea ce faci tu, cât și ceea ce fac angajații și subalternii tăi.

Așa că îți recomandăm să vii cu echipa. În așa mod veți munci împreună sub ghidarea lui Brian Tracy asupra planului de dezvoltare a afacerii și veți fi pe aceeași lungime de undă atunci când veți realiza planul.Cine este Brian Tracy?

Brian Tracy este antreprenor, speaker profesionist și autorul a peste 300 de bestsellere.

Brian a fost consilierul a peste 1 000 de companii şi a ţinut peste 5 000 de conferinţe pentru mai mult de 5 000 000 de persoane, pretutindeni în lume, pe 6 continente (în peste 75 de ţări).

Pe 16 martie Brian revine la Chișinău cu seminarul său renumit One-Day MBA.​

La acest seminar vei afla direct de la el strategiile și principiile pe care le-a predat în cadrul celor mai mari corporații din lume.​

Companiile pe care le-a consultat Brian Tracy:

BMW, Coca-Cola, Mercedes Benz, Sberbank, Gillette, Bayer, Bank of America, Mobil, Gazprom, Nissan, Ernst & Young, Ford ș.a.

BILETE:

Standard - 3550 lei
VIP - 6550 lei