Carti cu autograf de la bloggerita Printesa Urbana

22 iunie 2016
Miercuri, 18:00
Hotel Codru
200 lei
Adaugă în favorite

 printesa urbana

 
    Îmbrățișări pentru mămici și pici
 
 
    Pe 22 iunie vino să o cunoști pe autoarea celui mai citit blog de parenting din România - Printesa urbana, adică Ioana Chicet - Macoveiciuc, tot ea și autoarea bestseller-ului O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă, dar și a proaspetei lansate cărți pentru copii Te iubesc orice-ai face
 
O întâlnire de suflet în special pentru toate mamele, dar și iubitorii de cărți bune!
 
 
 
De pe blogul printesaurbana.ro aflăm:
 
„Cine e Prințesa urbană? O femeie întreagă la minte cu predispoziţie exagerată către metafore, să zicem.
 
    Doar pentru c-am împlinit 30 (și ceva) de ani nu înseamnă c-am abandonat poveştile. Cred în vise împlinite, cred în lucrurile bune care se întorc la cei care le nasc, cred că viaţa devine adevărată în momentul în care o spui sau o scrii.
 
    Aşa că scriu. Despre şansă, iubire, despre fericirea care se fabrică în capul omului, despre fetița mea cu păr de migdale, despre omul pe care-l iubesc, despre locurile pe care le parcurg cu pasul, despre lucrurile la care muncesc opt ore pe zi (pentru că și prințesele au un day job), despre mîncărurile pe care le descopăr, despre dureri şi boli si dezamăgiri ascuţite, despre tot ce mă face ceea ce sînt, adică un om naiv care crede că naivitatea-i e o virtute. Și care e și fericit și nefericit, dar care cel mai adesea e fericit și nu se poate abține să povestească despre asta.
  
    Pentru cei mai practici dintre voi, care-aţi intuit corect că în buletin nu scrie Prinţesa la numele mic şi Urbană la numele de familie, iar domiciliul nu mi-e în Regatul Roz pe strada Fericirii Închipuite la nr 69, mă cheamă Ioana, locuiesc într-un apartament luminos din Bucureşti, am o fetiță perfectă pe care-o cheamă Sofia și care s-a născut nu demult, în prima zi de Paști, un băiețel molcom cu nume de rus năpraznic, am o pisică maro pe care-o cheamă Ciocolata, sînt căsătorită cu un domn poet cu ochelari care lucrează într-o bancă şi e pasionat de acvaristică, sînt dependentă de vorbe şi de senzaţii tari (exclusiv legale).”
 
 printesa urbana
 
„O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”
 
  Autoarea bestseller-ului spune că a scris „o carte despre iubire”: „De ce cred eu că s-au vândut atâtea mii de exemplare din cartea mea?
 
  Pentru că se cheamă „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, iar asta e cea mai frumoasă promisiune din lume.
 
   Pentru că e o carte despre iubire, iar iubirea e ceea ce căutăm cu toții toată viața. Iubirea de mamă, de frate, de bărbat, de prieteni, de copii, de viață.
 
   Pentru că e o carte despre mine, iar eu nu sunt în nici un fel specială, ceea ce înseamnă că dacă ai iubit vreodată o mamă, un bărbat, o femeie, un copil, un prieten, cartea asta e și despre tine.
   
   Pentru că e sinceră, fără discursuri, fără false promisiuni, fără exagerări. Cu glume pe ici pe colo, cu scene triste pe ici pe colo, ca-n viață. Ca-n viața ta și a mea.
 
Pentru că nu vinde nimic altceva decât îmbrățișări și iubire, dar are poveste, are cotidian, are mesaj, are lucruri utile.
 
 
 
Pentru că se citește ușor.
 
   Pentru că am ridicat capul și am vorbit deschis despre traumele și fericirile pe care mi le-am scris acolo ca să le vindec pe ale mele, dar poate și pe ale voastre.
 
    Pentru că e o carte plăcută pentru tinere, pentru mame, pentru bunici, pentru copii, pentru tați, pentru bone, pentru vecine și prietene. Nu trebuie să fii într-un anume fel să-ți placă să citești cartea asta. E de ajuns să fii om.”
 
Recent a lansat și o carte pentru părinți și copii - „Te iubesc orice-ai face”
 
O carte despre un copil frumos, deștept și nâzbâtios, ca toți copiii. De dimineață până seara, Ema face tot felul de trăsnăi. O mai iubește oare mami?
 
 
Preț bilete – 150 lei
 
Preț bilete în data de 20, 21 și 22 iunie – 200 lei.