Carti cu autograf de la bloggerita Printesa Urbana

Descrierea evenimentului

 printesa urbana

 
    Îmbrățișări pentru mămici și pici
 
 
    Pe 22 iunie vino să o cunoști pe autoarea celui mai citit blog de parenting din România - Printesa urbana, adică Ioana Chicet - Macoveiciuc, tot ea și autoarea bestseller-ului O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă, dar și a proaspetei lansate cărți pentru copii Te iubesc orice-ai face
 
O întâlnire de suflet în special pentru toate mamele, dar și iubitorii de cărți bune!
 
 
 
De pe blogul printesaurbana.ro aflăm:
 
„Cine e Prințesa urbană? O femeie întreagă la minte cu predispoziţie exagerată către metafore, să zicem.
 
    Doar pentru c-am împlinit 30 (și ceva) de ani nu înseamnă c-am abandonat poveştile. Cred în vise împlinite, cred în lucrurile bune care se întorc la cei care le nasc, cred că viaţa devine adevărată în momentul în care o spui sau o scrii.
 
    Aşa că scriu. Despre şansă, iubire, despre fericirea care se fabrică în capul omului, despre fetița mea cu păr de migdale, despre omul pe care-l iubesc, despre locurile pe care le parcurg cu pasul, despre lucrurile la care muncesc opt ore pe zi (pentru că și prințesele au un day job), despre mîncărurile pe care le descopăr, despre dureri şi boli si dezamăgiri ascuţite, despre tot ce mă face ceea ce sînt, adică un om naiv care crede că naivitatea-i e o virtute. Și care e și fericit și nefericit, dar care cel mai adesea e fericit și nu se poate abține să povestească despre asta.
  
    Pentru cei mai practici dintre voi, care-aţi intuit corect că în buletin nu scrie Prinţesa la numele mic şi Urbană la numele de familie, iar domiciliul nu mi-e în Regatul Roz pe strada Fericirii Închipuite la nr 69, mă cheamă Ioana, locuiesc într-un apartament luminos din Bucureşti, am o fetiță perfectă pe care-o cheamă Sofia și care s-a născut nu demult, în prima zi de Paști, un băiețel molcom cu nume de rus năpraznic, am o pisică maro pe care-o cheamă Ciocolata, sînt căsătorită cu un domn poet cu ochelari care lucrează într-o bancă şi e pasionat de acvaristică, sînt dependentă de vorbe şi de senzaţii tari (exclusiv legale).”
 
 printesa urbana
 
„O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”
 
  Autoarea bestseller-ului spune că a scris „o carte despre iubire”: „De ce cred eu că s-au vândut atâtea mii de exemplare din cartea mea?
 
  Pentru că se cheamă „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, iar asta e cea mai frumoasă promisiune din lume.
 
   Pentru că e o carte despre iubire, iar iubirea e ceea ce căutăm cu toții toată viața. Iubirea de mamă, de frate, de bărbat, de prieteni, de copii, de viață.
 
   Pentru că e o carte despre mine, iar eu nu sunt în nici un fel specială, ceea ce înseamnă că dacă ai iubit vreodată o mamă, un bărbat, o femeie, un copil, un prieten, cartea asta e și despre tine.
   
   Pentru că e sinceră, fără discursuri, fără false promisiuni, fără exagerări. Cu glume pe ici pe colo, cu scene triste pe ici pe colo, ca-n viață. Ca-n viața ta și a mea.
 
Pentru că nu vinde nimic altceva decât îmbrățișări și iubire, dar are poveste, are cotidian, are mesaj, are lucruri utile.
 
 
 
Pentru că se citește ușor.
 
   Pentru că am ridicat capul și am vorbit deschis despre traumele și fericirile pe care mi le-am scris acolo ca să le vindec pe ale mele, dar poate și pe ale voastre.
 
    Pentru că e o carte plăcută pentru tinere, pentru mame, pentru bunici, pentru copii, pentru tați, pentru bone, pentru vecine și prietene. Nu trebuie să fii într-un anume fel să-ți placă să citești cartea asta. E de ajuns să fii om.”
 
Recent a lansat și o carte pentru părinți și copii - „Te iubesc orice-ai face”
 
O carte despre un copil frumos, deștept și nâzbâtios, ca toți copiii. De dimineață până seara, Ema face tot felul de trăsnăi. O mai iubește oare mami?
 
 
Preț bilete – 150 lei
 
Preț bilete în data de 20, 21 și 22 iunie – 200 lei.
 
 
 
 

 • Info bilete: 060 879 444 | 079 979 444
 • Din momentul rezervarii aveti 6 ore la dispozitie pentru a achita biletele
 • Este disponibila livrarea de bilete (25 lei)
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic tiparit
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic pe mobil
 • Este permisa intrarea cu cecul de la terminale

Locul evenimentului

Data evenimentului

 • Wed, 22 Jun la 18:00

Preturi la eveniment

 • Pret la 200.00 Lei
Cumpara bilete
 • Distribuie
 • E-mail
 • Cum cumpar ?
Logheaza-te pentru a distribui evenimente prin e-mail!

Pas 1.

Intră pe iticket.md şi loghează-te. Îţi poţi crea cont sau a te loga cu contul de Facebook sau Google.

pas1

Pagina de start a site-ului iTicket.md
 

Pas 2.

După ce te-ai logat îţi alegi evenimentul la care ai vrea să mergi. Şi apeşi butonul cumpără bilet. 

pas2

Pagina evenimentului
 

Pas 3.

Alegi data şi câte bilete vrei să cumperi (la unele festivaluri pentru fiecare dată e un eveniment aparte, aşa că alege data la care vrei să mergi, de ex. Nopţi pianistice 1, Nopţi pianistice 2, Nopţi Pianistice 3)

pas3

Alegerea biletelor
 

Pas 4.

Vezi ce locuri în sală sunt libere şi le alegi pe celea care le vrei

pas4

Planul sălii
 

Pas 5. 

După ce ţi-ai ales locurile, completezi formularul cu informaţie şi apeşi Continuă.

pas5

Informaţii personale
 

Pas 6.

a. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Lângă denumirea evenimentului găsești un "Cod" care e compus din o literă și mai multe cifre. Cu acest cod vei achita biletul rezervat la terminalele de plată QiWiDacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează. Cecul primit la terminal nu poate fi folosit ca bilet de intrare.
pas7
Pagina Comenzile mele

Pasii de mai jos sunt pentru cei ce aleg sa achite biletele cu cardul bancar.

b. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Acolo apeşi butonul Suplineşte (daca achiti cu cardul). Deoarece dacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează.

pas7

Pagina Comenzile mele
 

Pas 7.

La categoria Soldul contului apeşi Suplineşte Contul.

pas7

Soldul contului
 

Pas 8.

Apoi indici suma cu care vrei să splineşti (vezi cât costă biletele pe care le-ai comandat). Şi indici cum vrei să plăteşti cu cardul sau prin terminal. Pentru asta alege unul din meniurile de sub spaţiul unde ai indicat suma, citeşti termenii şi condiţiile, dacă eşti de acord, bifezi şi apeşi Următor.

pas8

Alegerea opţiunii cărţii de credit sau terminal
 

Pas 9.

Ţi se va deschide o pagină unde trebuie să introduci datele cartelei tale. În caz că ai ales opţiunea terminal, vei vedea pe ecran un cod care trebuie să-l introduci când eşti în faţa terminalului.

pas9

Achitarea cu cardul
 

Pas 10. 

Când vezi textul Operaţiune autorizată cu succes, apeşi butonul de mai jos pentru a continua, următoarea pagină ar trebui să vezi pagina cu comenzile tale.

pas10

Operaţiune cu succes
 

Pas 11.

La secţiunea comenzile mele apeşi butonul Plăteşte şi ar trebui să vezi imaginea de mai jos. După care apeşi butonul Vezi bilet, îl vezi, apoi îl salvezi şi îl printezi.

pas11

Plătirea comenzii
 

Pas 12.

Biletul ar trebui să arate aşa. După ce îl printezi, vii cu el la eveniment şi mai departe deja depinde de tine.

biletrockfest

Distracţie plăcută !

Adauga comentariu

Comentarii ( 0 )

 • Nu sunt comentarii