CELENTANO Tribute Show

17 December 2021
Friday, 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
4001200 lei
Adaugă în favorite

BisConcert și Moldova Concert vă invită la cel mai popular ” Celentano Tribut Show” din intreaga lume !

Cele mai mari hituri și farmecul infinit al Italiei într-un mare concert!

Adriano Celentano mai mult de jumatate de secol este considerat cea mai strălucitoare stea din lumea show business-ului: Muzician, actor, cântăreț, regizor, compozitor, prezentator tv, etc. În Italia i-au pus porecla «Molleggiato» (pe arcuri) pentru modul său de mișcare pe scenă. Celentano este unul dintre cei mai de succes și influenți artiști din istoria muzicii italiene - în întreaga sa carieră a lansat 41 de albume cu un tiraj total de 150 de milioane de exemplare - de asemenea s-a filmat în peste patruzeci de filme.

În ciuda faptului că parodiile și încercările de a fi ca Adriano Celentano au fost multe doar un singur actor a putut face acest lucru la cel mai înalt nivel - Maurizio Schweizer.

Maurizio Schweizer - nu este doar asemănător fizic cu marele maestru dar deține și asemănarea izbitoare la nivel vocal. Maurizio Schweizer a devenit imitatorul desăvârșit al idolului său (fizic, voce, carismatic, prezentare scenică). Adriano Celentano fiind prezent la unul din concertele lui Sebastiani a zis privind la scenă "Am senzația că suntem doi - Adriano Celentano".
Membrii grupului au reu
șit perfect să combine spectacolul și muzica. Ei au reușit să reînvie acea atmosferă care predomina la concertele celebrului artist Adriano Celentano.

Vă așteptăm la o seară romantică!

***Cu respectarea  tuturor normelor împotriva Covid-19!