Castel Mimi are plăcerea de a găzdui, pentru prima dată, o cină la patru mâini alături de Chef Vincenzo Manicone, bucătar-șef al restaurantului Tancredi din Italia, distins cu o stea Michelin, și Chef Vadim Surachii, bucătar-șef al restaurantului Bufnița Albă.
Cei doi chefi vor pregăti împreună o seară specială, cu un meniu inspirat din stilul și experiența lui Chef Vincenzo, completat de vinurile emblematice The Governor și Pastoral 1994 de la Castel Mimi.
O experiență limitată, creată pentru cei care se bucură de mâncare bună, vinuri alese și seri petrecute într-un loc cu poveste.
Menu Degustazione – by Chef Vincenzo Manicone
Ca un calamar umplut
Come una Seppia Ripiena
The Governor Chardonnay/Riesling 2022, Castel Mimi
Risotto, roșii cherry galbene, langustina și praf de ceapă arsă
Riso, Pomodoro Giallo al Forno, Scampi e Polvere di Cipolla
The Governor Fumé Blanc 2023, Castel Mimi
Raviolo del Plin, hribi, trufă neagră și hamsii
Raviolo del Plin, Funghi Porcini, Tartufo Nero e Acciughe
The Governor The First Lady Rosé 2022, Castel Mimi
Iepure în prapură, Foie Gras și friarielli
Coniglio in Rete, Foie Gras e Friarielli
The Governor Feteasca Neagră 2019, Castel Mimi
Ciocolată afumată, zmeură și înghețată cu infuzie de fân
Cioccolato Affumicato, Gelato al Fieno e Lamponi
Pastoral roșu licoros 1994, Castel Mimi
Rezervă-ți locul la această experiență limitată și descoperă prima cină în stil Michelin la Castel Mimi, alături de doi chefi care aduc pasiunea pentru gastronomie la cel mai înalt nivel.