Club Extracurricular : Junior Debate

23 aprilie
Marți, 15:30
Debate Academy Moldova, str Alexandru Cel Bun 7, oficiul 410
300 lei
Adaugă în favorite

Vârsta: 7-9 ani, 10-12 ani

Data inițierii cursului: 23 aprilie

Durata: 2 luni

Frecvența: 15:30-17:00 (în fiecare marți)

Taxa: 300 lei/luna

Link de înregistrare: https://anda14.typeform.com/to/FJGygR

Telefon: 069342170

 

În cadrul acestui curs, copiii vor avea parte de traininguri intensive combinate cu jocuri interactive, care vor ajuta în formarea capacităților oratorice și intelectuale.

 

Dezbaterile academice sunt considerate cel mai puternic instrument educațional non-formal. Această practică este larg răspândită în sistemurile de învățământ britanic și american.

 

Crezi că e timpul să îi oferi copilului oportunitatea la educație calitativă, de impact, relevantă și distractivă? Atunci uite ce presupune clubul extracuricular Junior Debate:

 

1) Dezbaterile academice sunt un joc compus din 2 echipe a câte 3 jucători. În acest joc, vorbitorii din ambele echipe își expun păreri argumentate pe baza unei tematici propuse. Un arbitru calificat decide învingătorul pe baza unor reguli.

 

Exemplu de tematică: Temele pentru acasă nu trebuie să fie obligatorii.

 

2) În timpul ședințelor de club, copiii vor însuși regulile acestui joc, tehnici de oratorie, tehnici de argumentare, tehnici de lucru în echipă și tehnici de colectare de informație.

 

3) La finele cursului, se va organiza un campionat între echipele participante. Două echipe învingătoare vor juca finala în format demonstrativ pentru toți participanții, inclusiv părinții.

 

Copiii vor fi certificați pentru activitatea din cadrul clubului.

Cursul va conecta copiii într-un mod eficient, plăcut și distractiv de a învăța. 

 

Organizator: Asociația Națională a Dezbaterilor Academice - peste 3000 de elevi au beneficiat de proiectele noastre educaționale.