CodeWay - The Mobile Conference

30 martie 2019
Sâmbătă, 10:00
Teatrul Mihai Eminescu
100 lei
Adaugă în favorite

#codewăy'19 -- a mobile conference for developers, by developers 

Ne-am reîntors cu mult așteptata a treia ediție pentru CodeWăy - Mobile Conference! În acest an ne dorim să organizăm lucrurile diferit, să transformăm o conferință tech în ceva mai mult.

 

Vă dăm întâlnire pe 30 Martie în cel mai neașteptat loc - teatrul ”Mihai Eminescu”. Venim cu ambiția de a combina tech-ul și arta, măcar pe puțin timp.

 

Și, dacă nu ai fost de mult timp la teatru, te invităm noi. Cumpără biletele și ne vedem curând:
Data și locația sunt anunțate!

 

Presupunem că ai dori să vezi și o listă de lucruri pe care să le aștepți de la această conferință:

 

  • Creăm lucrurile cu o dragoste deosebită, pentru ingineri, din partea inginerilor. Aceasta înseamnă că veți simți pasiunea noastră pe holurile și în sala teatrului.

  • Vorbitorii noștri sunt dornici să împartă experiențele și cunoștințele acumulate cu voi - prezentând exemple din practica lor la Ellation, Uber și alte organizații.

  • În aproape o zi dorim să acoperim 8 prezentări despre programarea pe iOS și Android.

  • Ultimul, dar nu cel din urmă - ce spuneți să investim timp în schimbul de experiență prin discuții interesante?!

 

Unul din scopurile noastre este să ajutăm la dezvoltarea comunității Tech și să ne asigurăm că va crește pas cu pas.

 

Dorim să te rugăm să contribui la creșterea educației STEM pentru fete. Cumpără biletul #codewăy'19 pentru un preț simbolic de  100 MDL - contribuția ta, va fi donată programului GirlsGoIT. Află mai multe despre acest program aici -- https://girlsgoit.org/2018report.html.

 

Urmărește pagina evenimentului pe FB pentru a afla mai multe detalii despre vorbitori, agendă și alte momente importante, care vor fi anunțate doar aici: https://www.facebook.com/events/1989859424641167/

Completează această formă pentru a primi un maiou marca #codeway'19 și pentru a ne ajuta la buna desfășurare a evenimentului: http://bit.ly/codeway2019

 

Mulțumim frumos și te așteptăm cu drag la eveniment!