Colinde, Colinde 2015

22 decembrie 2015
Marți, 18:00
Sala cu Orga
5060 lei
Adaugă în favorite

Colinde, colinde  

   Asociația Muzical-Corală te invită să admiri 250 de coriști din toată țara interpretând în cor unit colinde naționale și internaționale. O imagine de vis care vine să întruchipeze spiritul autentic al Sărbătorii de Crăciun. Este cel mai mare festival de colinde din Moldova.

 

 


   Concertul va avea loc pe 22 Decembrie cu începere de la ora 18:00 la Sala cu Orgă.

 

  Pentru al șaseleaa an consecutiv Asociația Muzical-Corală oferă publicului din Chișinău cel mai important eveniment al iernii, Festivalul Național ”Colinde, Colinde…”, ediția VI. Concertul are menirea de a promova tradițiile cântecului de colind realizat într-o manieră academică, îmbinând armonios muzica corală și cea instrumentală. Vin să colinde cu drag 9 coruri din Bălți, Florești, Strășeni, Măgdăcești, Strășeni, Ialoveni și Chișinău, în total 250 de voci alături de Chișinău Youth Orchestra, prima Orchestră Națională de tineret a Moldovei.

 

Momente ediția V, 2014

cyo

 

cyo

 

cyo

 

Artiști 2015

Cantabile

 cantabile

   De asemenea în calitate de soliști îi vom avea ca invitați pe ansamblul vocal Crescendo, naistul Nick Tacu. În mare parte vor fi prezentate colinde autentice din spațiul românesc și cel internațional. 

 

Nicu Tacu, nai

nicu tacu nai

 

Crescendo

crescendo 

 

Pe parcursul a 5 ediții anteiroare, festivalul a reușit să adune împreună peste 1250 de coriști și peste 2500 de spectatori.