Concursul Marcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards

9 September–11 October 2019
Monday, 18:00
0 lei
Adaugă în favorite

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART LTD în parteneriat cu AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALĂ invită companiile să se înregistreze și să participe la Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale din Republica Moldova - NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, ediția a 4-a, care se desfășoară pînă pe 11 octombrie curent. 

În acest an la NOTORIUM, participă circa 4000 de mărci comerciale, la 45 de categorii și 150 de subcategorii de produse și servicii.

 

Mărcile înscrise la concurs vor fi apreciate de public, prin voting securizat şi transparent, de pe profilurile active ale utilizatorilor Facebook din Moldova, în regim online, pe site-ul www.notorium.md. Pentru că tindem spre perfecțiune, SMS Voting-ul a fost exclus.

 

Câștigătorii Concursului NOTORIUM 2019 vor fi premiați în cadrul Galei de Decernare care va avea loc în luna noiembrie. Astfel învingătorii clasați pe locurile 1-4 la fiecare subcategorie, vor fi decernati cu Distincțiile NOTORIUM – Trofeul și medaliile de aur, argint și bronz.

 

Inovația de anul curent este logo-ul VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®, pentru a fi utilizat la promovarea mărcilor câștigătore. Conform studiului de marketing efectuat, probabilitatea de cumpărare a produselor și serviciilor ce vor avea așa logo este de 70% și încrederea în acestea va fi de 59%. Rezultatele detailate ale studiului le găsiți la adresa: https://bit.ly/2kovqo7 .

 

Mai jos menționăm câteva beneficii pentru participanții la

Concursul Național NOTORIUM 2019:

  1. Posibilitatea de a concura pentru premiile Concursului - Trofeul NOTORIUM, medaliile de aur, argint, bronz și pentru dreptul de folosire a logo-ului VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®, la fiecare subcategorie de produse sau servicii şi utilizarea exclusivă a imaginilor distincţiei pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare;
  2. Promovarea imaginii mărcii comerciale și creșterea nivelului încrederii și a imaginii pentru consumator;
  3. Promovarea gratuită, timp de 1 an, pe site-ul www.notorium.md, a mărcilor comerciale participante la Gală.
  4. Realizarea unui spot video pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei.
  5. Mediatizarea Galei de premiere și a rezultatelor Concursului NOTORIUM;
  6. Mai multe facilități, pentru serviciile prestate de INTELSTART LTD, în scopul înregistrării mărcii comerciale.

 

Pentru a adăuga marca în Concurs completați formularul pe https://notorium.md/send.

Pentu a vota marcile preferate accesați https://notorium.md/nominanti.Pentru mai multe detalii accesați www.notorium.md sau să ne contactați la numărul de telefon: 079- 822-822 sau la adresa de e-mail: [email protected].