COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI 2016

28 mai 2016
Sâmbătă, 16:00
Palatul National
50250 lei
Adaugă în favorite

 

    “COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI “ este un PROIECT DE CARITATE, care presupune ca fondurile acumulate din vinzarea biletelor pentru acest concert să fie oferite drept donații în susținerea și dezvoltarea unor programe si cercuri de educatie culturală a copiilor, școlilor de muzica și artă; îmbunatățirea si amenajarea terenurilor sportive si de joaca, aflate în spațiul rural din Republica Moldova, pentru a le oferi și copiilor din sate sansa de a avea o dezvoltare intelectuala si culturala adecvată.
 
    Din fondurile acumulate în cadrul fiecărei ediţii a concertului de caritate “COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI “ ( aproximativ 340.000 lei), au fost procurate pentru copii şi adolescenţi echipamente sportive, cărţi, instrumente muzicale, costume naţionale pentru cercurile de creaţie si amenajate terenuri de joacă în citeva gradinite din satele Moldovei.
 
    Și anul acesta vă așteptăm cu mare drag, la 28 mai, ora 16.00 în incinta Palatului National ”Nicolae Sulac“, împreuna cu întreaga D-stră familie la spectacolul “COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI “editia 2016, alături de vedetele estradei naționale și a interpreților de muzică populară și copii lor.
 
ÎMPREUNA SĂ FACEM PARTE DINTR-O MARE FAMILIE CE SUSTINE DEZVOLTAREA CULTURII SI A MUZICII ÎN REPUBLICA MOLDOVA!!!