Craciunul Copiilor

15 December 2019
Sunday, 14:00
Palatul Republicii
100300 lei
Adaugă în favorite

Crăciunul Copiilor la Chișinău - pe 15 decembrie, de la ora 12.00 la 16.00, Revista Odoraș organizează cea mai mare sărbătoare de iarnă pentru copiii tăi! O petrecere unică, foarte creativă, plină de distracții și cadouri, la Palatul Republicii.

Copiii sunt așteptați la 25 de centre de creație: pictură, desen, jocuri matematice, aplicații, bucate, dulciuri, biscuiți și plăcințele, decoruri, tehnică robotică. Vor fi și zone unde copiii să poată sări pe trambulină, declama, poza, să se coafeze. Și, nu în ultimul rând – vor câștiga premii la Roata Magică!

Va fi un adevărat bal, la care copiii se vor întâlni cu eroi de poveste, se vor distra și se vor juca împreună, vor face selfie sau poze tipărite instant la cabina foto.

Spiridușii lui Moș Crăciun vor împărți fiecărui copil cadouri (un rucsac, biscuiți, dulciuri, sucuri, piure și terci cu fructe, pufuleți dulci, produse de igienă și un ursuleț impresionant de pluș).

Și părinții vor face poze la decorul de iarnă, vor urmări spectacolul deosebit de pe scena mare, pe care vor evolua Adrian Ursu, Valentin Uzun cu fiica Amelia, Natalia Gordienco cu feciorul Cristian, Corina Țepeș și Costi Burlacu cu fetițele lor - Smaranda și Ioana, Aurel Chirtoacă cu copiii - Laurențiu, Ilinca și Cătălina, Carma Dance Studio etc. Programul include și o defilare de modele ale celor mai în vogă designeri vestimentari pentru copii din Republica Moldova. Programul din scenă va fi proiectat pe ecrane mari și vizibil din orice colț al sălii Palatului. La un bar improvizat părinții pot servi o băutură caldă și interacționa cât timp copiii sunt implicați la atelierele de creație.

Odoraș mai pregătește donații speciale și prezentarea a 6 familii, care au adus pe lume tripleți și cvadrupleți în anul curent, gest binevenit de Crăciun și susținut generos de către sponsorii evenimentului și Revista Odoraș.

 

La eveniment pot participa adulți și copii de la 6 luni, căci avem activități pentru toți, de la mic la mare.

Prețurile biletelor de intrare:

pentru un copil – 300 de lei (include cadouri și acces la ateliere și distracții)

pentru un adult – 100 de lei