Cum angajez cel mai bun vinzator

20 aprilie 2016
Miercuri, 18:00
200 lei
Adaugă în favorite

 

Cum angajez cel mai bun vînzător?
 
Workshop de dezvoltare profesională
 
Activitatea de recrutare și selecție a unui vînzător cu performanțe înalte este văzută drept una dintre cheile succesului organizațional.
Funcția de reprezentant vînzări/agent comercial este una în ascensiune și de multe ori, în această profesie se avîntă persoane cu abilități și competențe diferite de cele pe care le solicită angajatorul.
Astfel, etapa de recrutare și selecție este cea mai importantă pentru identificarea persoanei potrivite pentru a vinde și a promova produsele companiei angajatoare.
 
Acest workshop vine în întîmpinarea angajatorilor dar și a tuturor persoanelor interesate de această temă, pentru a ajuta la determinarea celor mai importante aspecte a unui proces eficient de selecție ce aduce cu sine indici pozitivi referitori la construirea unei echipe închegate, durabile și puternice.
 
Iată cîteva din subiectele cheie care vor fi dezvoltate:
- Cum scriem un anunț de angajare care să atragă cei mai buni vînzători
- Criteriile de selecție a vînzătorului potrivit pentru companie
- Profilul de performanță a celui mai bun vînzător
- Care sunt întrebările cheie în cadrul unui interviu pentru selecția celui mai bun vînzător
- Cum evaluăm competențele și abilitățile candidatului
 
Speaker?
Business-Trainer certificat, Olesea Vascan.
Dezvoltă cu succes cariera sa în domeniul managementului resurselor umane. Și-a întărit studiile teoretice cu realitățile practice, participând la traning-uri și proiecte ce țin de domeniul HR, atât în R. Moldova, cât și peste hotare (SUA, Germania, etc.).
Acum, conduce organizația Recruiter’s CLUB și este adeptă a relațiilor profesionale productive, bazate pe schimb de experiență.
Fiind practician, vine cu soluții concrete și transmite eficient cunoștințele și experiența sa în domeniul HR.
 
Despre Recruiter’s CLUB
RECRUITER’S CLUB este o comunitate profesională de dezvoltare și comunicare ce are misiunea de a oferi informații și practici valoroase în domeniul managementului resurselor umane, contribuind la dezvoltarea personală și profesională atât a specialiștilor în domeniul resurselor umane, cât și a tuturor persoanelor interesate. Recruiter’s Club se identifică cu un intermediar în relațiile dintre candidați și angajatori, având influență asupra proceselor de angajare de pe piața muncii din R. Moldova. Mai nou, Recruiter’s CLUB, și-a luat angajamentul de a fi un catalizator în dezvoltarea carierelor de succes. Astfel, organizând workshop - uri și training - uri tematice.
 
Vrei să ai cea mai bună echipă de vînzări?
 
Cumpără un bilet pînă în ziua evenimentului cu 200 Lei. În ziua evenimentului achiți 250 Lei.