Curs de bucatarie europeana

26 septembrie 2018
Miercuri, 16:40
Lo Chef - Studiou Gastronomic
4002000 lei
Adaugă în favorite

Vacanța s-a încheiat, iar noi revenim cu multe forțe și noi idei culinare. Toată vara am experimentat rețete, le-am selectat pe cele mai gustoase și acum suntem gata să le împărțim cu tine. 

Te invităm la o nouă serie de masterclassuri, să explorăm împreună procesul de gătire a unor bunătățuri care pe noi ne-au cucerit. Cursul are ca și înainte 5 masterclass-uri, doar că de această dată vei învăța să gătești supe, salate, carne, pește și deserturi pe parcursul unui singur masterclass. Altfel spus, în fiecare duminică, când încheiem un masterclass vei ști cum să pregătești un meniu complet și variat. 

Începem cursul cu un omagiu toamnei și bunătățurilor care le oferă - îți vom arăta cum să folosești fructele și legumele de sezon în rețete deosebit de gustoase. Până la urmă, credem noi, asta și înseamnă arta gastronomică – să transformi cele mai obișnuite ingrediente într-un deliciu neobișnuit.

Dăm startul pe 30 septembrie 2018, ora 11:00, rezervările se fac din timp la numarul de telefon sau adresa de email indicate mai jos.

Prețul cursului integral – 2000 lei
Prețul unui singur masterclass – 400 lei

Pentru mai multe detalii, si pentru rezervă, contacteaza-ne la nr. de telefon 079313473 sau scrie-ne la adresa [email protected] . Nu uita,
Adresa : Albisoara 82/8