DARA

30 martie 2018
Vineri, 19:00
Teatrul Național "Eugene Ionesco"
150300 lei
Adaugă în favorite

DARA - concert solo la Chișinău

Va fi un live deosebit de restul prestațiilor scenice cu care ne-a obișnuit, până nu demult, interpreta. Din acest motiv, vine și genericul show-ului -Un concert nebun ca mine”. 

***Bilete Fan Zone ( sector A si Sector B ) !!!

Este prima prestație solo, cu un play list intergral - DARA, dar vor fi neapărat și surprize și feat-uri. Anul trecut DARA a fost semnată de Casa Global Records, din București, făcând echipă cu INNA, Antonia, The Motans și Carla’s Dreams.
Publicul din Chișinău o cunoaște atât după piesele sale de debut ”Open yor eyes”,  ”Acasă”, fiind producții YouBesc, cât și datorită succesului piesei ”Fie ce-o fi”.
Mai nou, DARA a înregistrat, pe canalul său de YouTube, mai multe piese live session, în variantă video împreună cu o trupă de instrumentiști. Aceste piese au captat foarte rapid interesul publicului pe online, iar track-ul ”Nebună” este unul dintre cele mai distribuite piese, pe rețelele sociale din Moldova. Decizia de organizare a unui concert solo a fost luată de organizator, anume din aceste motive, dar și datorită solicitărilor fanilor DARA, venite pe mesageria privată.
Organizatorul concertului este Compania Sens Music, cunoscută prin evenimentele sale de marcă ”Gustar Music Festival”, DescOperă”, ”Familia”, Concertele Scorpions la Chișinău, Loredana, Bregovici, Holograf, 3SE și altele.

 

Când? - pe 30 martie, la ora 19:00
Unde? - pe scena Teatrului Național Eugene Ionesco.