Derdiedans - Teatrul German de Stat Timisoara

27 mai 2016
Vineri, 20:00
Teatrul Dramatic Rus de Stat - A. Cehov
80120 lei
Adaugă în favorite
 
 
Autor: Cristina Toma, Valerie Seufert
Coordonator artistic, coregrafie: Florin Fieroiu
Scenografie: Cristina Milea
Selecţie muzicală: Vlaicu Golcea
 
 
 
Distribuţia: Ioana Iacob, Daniela Török, Olga Török, Silvia Török, Anne-Marie Waldeck, Franz Kattesch, Konstantin Keidel, Georg Peetz, Horia Săvescu, Radu Vulpe.
 
 
 
 
 
Despre spectacol:
 
Spectacolul – dezvoltat ca performance de către cei zece actori, împreună cu coregraful Florin Fieroiu și echipa sa – vorbește despre rolurile sexelor și despre așteptările pe care societatea le manifestă față de individ. Elementele de mișcare și textele create tocmai de interpreți, asezonate cu o doză de improvizație, au generat un spectacol unitar care comentează cu umor unele dintre neajunsurile și năzuințele fiecăruia. Deschiderea Teatrului German de Stat Timişoara spre teatrul de mișcare a generat invitații ale acestui spectacol la diverse festivaluri, de la Arad până la Tbilisi, în Georgia.
 
 
 
 
Despre teatru:
 
De la înfiinţarea sa, Teatrul German de Stat Timişoara a produs peste 400 de spectacole, evoluând în faţa a peste 2,5 milioane de spectatori. A susţinut spectacole în aproape toate localităţile cu comunităţi germane din România, dar şi în fosta Republică Democrată Germană.