Dreamups Workshop: Business Growth & Global Sales

22 decembrie
Sâmbătă, 10:00
Orange Monin Wi-Fi Café , Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 130 (intrarea de pe Str. Mihai Eminescu)
1599 lei
Adaugă în favorite

 

Ești pasionat de vânzări și vrei să afli noi strategii de succes pentru a te dezvolta în acest domeniu? Sau poate lucrezi în domeniul vânzărilor și ai vrea să implementezi idei inovative în domeniul tău? Ești antreprenor și dorești să-ți crești compania? Atunci acest workshop este pentru tine!

Pe 22 decembrie, între orele 10:00 si 16:00, te invităm la prima ediție Dreamups Workshops, o serie de cursuri practice cu regim intens care oferă maximum informație și expertiză în timp limitat.

 

Acest workshop va fi ținut de:

Sergiu Matei - co-fondator Dreamups (primul accelerator de start-upuri din Moldova), co-fondator TRAVOD (companie de top în domeniul traducerilor, denumită cel mai promițător start-up la conferința Websummit în 2015) și antreprenor în serie, cu peste 10 ani de experiență în vânzări, strategii de creștere/expansiune globală și dezvoltare a start-upurilor. Pe lângă activitatea sa antreprenorială, Sergiu este și mentor la două dintre cele mai cunoscute acceleratoare de afaceri din Silicon Valley - Founder Institute și Alchemist.

 

Împreună cu:

Aryk Grosz - co-fondatorul și directorul tehnic Mixbook, o companie care a atras investiții în valoare de 10 milioane de dolari în 2011, și a fost recunoscută de către Forbes drept una dintre cele mai promițătoare companii din SUA în 2013. Aryk mai figurează și în lista de antreprenori de succes Inc’s “30 Under 30”.

 

Mircea Vadan (skype) - Mircea se focusează pe produse digitale și programe de accelerare pentru start-up-uri tech. A avut propriile startupuri începând cu anul 2012 și în ultimii patru ani a lucrat la Activize. Compania sa concentrată pe crearea de programe de accelerare și ateliere pe teme precum validarea clienților, definirea produselor, măsurători de produse, achiziția utilizatorilor, implicarea utilizatorilor și investiții, companii de start, corporații și companii IT. 
http://activize.tech/
https://linkedin.com/in/mirceavadan

 

PENTRU CINE ESTE ACEST WORKSHOP?

- Antreprenori care vor să-și extindă afacerea și/sau vor să facă vânzări în SUA și UE;

- Directori executivi/CEOs;

- Directori de vânzări;

- Manageri;

- Experți în vânzări.

 

CE ÎȚI VA OFERI ACEST WORKSHOP?

- 10+ strategii și idei de expansiune globală;

- cum să îți crești afacerea cu cel puțin 50% în următoarele 12 luni;

- 10+ metode eficiente de vânzări;

- acces la 100+ resurse informaționale;

- ghid practic de creștere a vânzărilor B2B în SUA și UE.

 

CARE ESTE PREȚUL?

1=2! Cumpără un bilet la preț de 1599 MDL și primește al doilea gratuit! 

 

SCOP CARITABIL. Profitul obținut din organizarea acestui workshop va fi donat ONGului Dreamups. Prin procurarea biletului contribui atât la educarea personală cât și la dezvoltarea comunității locale de tineri antreprenori din Moldova.

FREE LUNCH. Include prânzul, cafea, ceai, apa.

FULL-REFUND. La finalul zilei, dacă vei considera că workshopul nu a adus plus valoare afacerii tale, promitem să returnăm banii.

*Dreamups General Partner: Orange