DURBALA SI CHEIANU: Am nimerit in ”10”!

13 martie
Vineri, 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
200500 lei
Adaugă în favorite
CHEIANU ȘI DURBALĂ: ”Am nimerit în ”10”!
 
ORA DE RAS” împlinește zece ani! O emisiune care a luat naștere odată cu postul Jurnal TV și care a devenit în scurt timp unul din produsele emblematice ale acestei televiziuni continuă să fie până astăzi unul din liderii de audiență din Republica Moldova. Cei doi autori și realizatori  Constantin Cheianu și Anatol Durbală au reușit să facă dintr-o emisiune de satiră politică un adevărat fenomen social, care a mobilizat cetățenii la luptă împotriva unui regim politic criminal. A fost cu totul firesc faptul că la un moment cei doi au ajuns din studioul de televiziune pe baricadele protestelor, câștigând un plus de simpatie din partea cetățenilor și, totodată, devenind ținta unor atacuri ale presei afiliate puterii, a unor procese de judecată, a unor amenințări directe.
 
Dar realizarea cea mai importantă a lui Anatol Durbală și Constantin Cheianu ține de arta satirei politice, ei au dat genului satiric din RM o nouă dimensiune și o nouă respirație. Este un exemplu unic la noi când o emisiune de satiră politică reușește timp de zece ani, duminică de duminică, să ia în vizorul satirei și al umorului evenimentele politice cele mai de actualitate.  
 
Spectacolul de la 13 martie va oferi publicului tot ce are mai bun această emisiune în materie de satiră, umor, actorie. Alături de Anatol Durbală și Constantin Cheianu vor evolua colegii lor, îndrăgiții actori Petru Oistric, Diana Decuseară, Dan Melnic, Mihaela Damian ș.a.. Un moment aparte al spectacolului va fi prezentarea, pe viu, a unui episod din serialul tv ”ITALIA, PATRIA NOSTRA.”
 
Emisiunea și realizatorii ei vor fi felicitați cu ocazia aniversării de către Vladimir Voronin, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, Vlad Plahotniuc, Marina Tauber și alți politicieni de la noi.
Va invităm cu drag la unul din cele mai savuroase spectacole ale acestei primăveri!