Electric Family #3

3 mai 2013
Vineri, 22:00
50 lei
Adaugă în favorite

Electric Family e un concept nou in lumea muzicii electronice din Moldova. Ideea principala este sa unim cit mai multi iubitori de EDM (electronic dance music) intr-o familie mare. Astfel acest proiect are menirea sa adune intr-un line up mai multi DJ / Producatori de muzica electronica din tara, atit cei cu renume cit si cei care sint inca la inceput de drum. Din simplu motiv ca avem foarte multi artisti talentati care obtin succese si in afara tarii.

Andrew KRAM – Unul din cei mai buni Dj a capitalei care merita respect numai pentru ca a mixat pe o scena cu artisti mondiali precum: Gareth Emery, Ronski Speed, Martin Roth, Nic Chagall (Cosmic Gate), Above&Beyond. nevorbind deja de o istorie foarte mare in lumea muzicii .


GREGORY FROST – Tinar producator si dj cu perspectiva. Cel care a pus start seriei de evenimente “Feel The Elements Of Trance Music” in cluburile din capital. Unul din fondatorii proiectului Electric Family.
In asteptarea primului sau release pe Blue Soho Records.


BIOTONES aka DEEPSHADER. Unul din fondatorii proiectului The Deep Diggers [Hed Kandi Records]. In scurta sa cariera de producer a reusit sa apara in radio showurile lui Armin Van Buuren, Gareth Emer, Moonbeam, Ronski Speed, Matt Darey, Richard Durand, Stoneface & Terminal. Labels : Black Hole, Armada, Silk Music, Proton, Blue Soho.

Markus Lawyer – aka PM AttitudE. DJ, producer, songwriter. Fondatorul scolii de muzica electronica din Moldova. Trackurile lui si-au gasit loc in radioshowurile lui Andy Moor, Roger Shah, Solarstone, Mike Shiver si altii.Autorul hitului „Inner Me” in colaborare cu Katalina Rusu.