ETAPELE INREGISTRARII UNEI COMPANII DE SUCCES

19 October 2019
Saturday, 13:00
str. Hristo Botev 9 , Institut International de Management IMI-NOVA
300 lei
Adaugă în favorite

Ai o idee genială de afacere? Îți dorești propria întreprindere? Nu mai vrei să lucrezi sub conducerea cuiva?

Ce vei învăța la curs?

Avatajele antreprenoriatului – vei afla multitudinea de oportunități ce ți se ivesc odată cu lansarea în propria afacere.

Drepturile și obligațiile antreprenorului – Vrei o carieră de suces? Vrei să fii propriul tău antreprenor? Cu siguranță! Dar cum să o faci respectând legislația? Nu știi încă? Vei învăța la training toate drepturile de care poți beneficia în calitate de antreprenor dar și ce obligații și față de cine trebui să îți asumi.

Principiile unei afaceri de succes - Mulți sunt cei care dețin o afacere nu cunosc întotdeauna cum să o conducă efficient. Noi te învățăm care sunt principiile de bază într-o afacere și regulile care nicidecum nu trebuiesc ocolite.

Forme de organizare a activității de antreprenoriat – Î.I., S.RL., S.A. … prea multe, nu-i asa? Noi îți vom oferi detalii privin avantajele și dezavantajele fiecărei forme, astfel încât spre finalul training-ului să poți cu încredere să te decizi asupra formei organizatorico-juridice a afacerii tale.

Pentru cine este acest training?

Pentru ORICINE! De la studenți la vânzători, manageri, ingineri… De la simpli angajați la administratori de companii. Pentru că lipsa banului poate fi un obstacol în calea oricui – noi venim cu recomandări concrete pentru oricine ce dorește să obțină/gestioneze proprii bani în propria afacere.    

 

Organizatori:  Institut International de Management IMI-NOVA  si Expert Contabil
Data: 19.10.2019 
Ora 13:00  
Strada:  Hristo Botev 9  , Institut International de Management  IMI-NOVA
Pret: 300lei