Explore Moldova: Promote Our Country

25 martie
Sâmbătă, 18:00
Tucano Coffee Brasil, str. Alexandru cel Bun 91A
100 lei
Adaugă în favorite

explore moldova 

 

 

Deși are o suprafață mică, Republica Moldova dispune de un considerabil potențial turistic. În cadrul evenimentului vom discuta despre afacerile în domeniul turismului. De la Alex Gutsaga, Ion Curmei, Mtvarisa Luchian și încă un invitat secret veți afla factorii care influențează dezvoltarea acestuluia, impedimentele de care se ciocnesc afaceriștii/promotorii/activiștii, cum funcționează, căi de finanțare și promovare a afacerilor în domeniul turismului. 

1. Alex Gutsaga: și-a făcut studiile la Universitatea Tehnică din Moldova , iar apoi a urmat un curs de educație profesională la Goldratt Schools, Israel. S-a implicat in mai multe proiecte de dezvoltare printre care și serviciile de Business Consulting. Este fondatorul unuia dintre cele mai de succes proiecte turistice - ,,Hai la țară". Scopul sau este de a aduce în țară un milion de turiști.

2. Ion Curmei: a studiat Dreptul la ASEM, este absolvent al universității Cork, Irlanda, iar masterul l-a făcut la Business și Administrarea Afacerilor. A făcut voluntariat in diverse ONG-uri. În prezent este președintele Ligii Tineretului, membru al Asociației Patronale a Turismului, membru Sadrujestvo și director ,,Panda Tur”. Ion Curmei este plasat în Top 10 Oameni Ai Turismului din Republic Moldova.

3. Mtvarisa Luchian: şi-a făcut studiile la ASEM facultatea Turism și Servicii Hoteliere și este absolventă a Școlii de Aviație. A activat la Blue Air, la Şcoala de Aviație Civilă din Moldova, deasemene a activat la Moldova -Tur S.A. și la BEST Travel. A reușit să implementeze un sistemului de rezervări online pentru RM și a ocupat locul 3 la gala turismului pentru cel mai bun site despre RM. În prezent este una dintre femeile din Top 10 Oameni Ai Turismului. 

Pentru a afla cel de-al 4-lea invitat urmăriți evenimentul nostru! 

Buna dispoziție și informație utilă garantată!

Preț: 100 lei