Explore Moldova: Promote Our Country

Descrierea evenimentului

explore moldova 

 

 

Deși are o suprafață mică, Republica Moldova dispune de un considerabil potențial turistic. În cadrul evenimentului vom discuta despre afacerile în domeniul turismului. De la Alex Gutsaga, Ion Curmei, Mtvarisa Luchian și încă un invitat secret veți afla factorii care influențează dezvoltarea acestuluia, impedimentele de care se ciocnesc afaceriștii/promotorii/activiștii, cum funcționează, căi de finanțare și promovare a afacerilor în domeniul turismului. 

1. Alex Gutsaga: și-a făcut studiile la Universitatea Tehnică din Moldova , iar apoi a urmat un curs de educație profesională la Goldratt Schools, Israel. S-a implicat in mai multe proiecte de dezvoltare printre care și serviciile de Business Consulting. Este fondatorul unuia dintre cele mai de succes proiecte turistice - ,,Hai la țară". Scopul sau este de a aduce în țară un milion de turiști.

2. Ion Curmei: a studiat Dreptul la ASEM, este absolvent al universității Cork, Irlanda, iar masterul l-a făcut la Business și Administrarea Afacerilor. A făcut voluntariat in diverse ONG-uri. În prezent este președintele Ligii Tineretului, membru al Asociației Patronale a Turismului, membru Sadrujestvo și director ,,Panda Tur”. Ion Curmei este plasat în Top 10 Oameni Ai Turismului din Republic Moldova.

3. Mtvarisa Luchian: şi-a făcut studiile la ASEM facultatea Turism și Servicii Hoteliere și este absolventă a Școlii de Aviație. A activat la Blue Air, la Şcoala de Aviație Civilă din Moldova, deasemene a activat la Moldova -Tur S.A. și la BEST Travel. A reușit să implementeze un sistemului de rezervări online pentru RM și a ocupat locul 3 la gala turismului pentru cel mai bun site despre RM. În prezent este una dintre femeile din Top 10 Oameni Ai Turismului. 

Pentru a afla cel de-al 4-lea invitat urmăriți evenimentul nostru! 

Buna dispoziție și informație utilă garantată!

Preț: 100 lei

 

 

 

 • Info bilete: 060 879 444 | 079 979 444
 • Din momentul rezervarii aveti 6 ore la dispozitie pentru a achita biletele
 • Este disponibila livrarea de bilete (25 lei)
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic tiparit
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic pe mobil
 • Este permisa intrarea cu cecul de la terminale

Locul evenimentului

Data evenimentului

Preturi la eveniment

 • Pret la 100.00 Lei
Cumpara bilete
 • Distribuie
 • E-mail
 • Cum cumpar ?
Logheaza-te pentru a distribui evenimente prin e-mail!

Pas 1.

Intră pe iticket.md şi loghează-te. Îţi poţi crea cont sau a te loga cu contul de Facebook sau Google.

pas1

Pagina de start a site-ului iTicket.md
 

Pas 2.

După ce te-ai logat îţi alegi evenimentul la care ai vrea să mergi. Şi apeşi butonul cumpără bilet. 

pas2

Pagina evenimentului
 

Pas 3.

Alegi data şi câte bilete vrei să cumperi (la unele festivaluri pentru fiecare dată e un eveniment aparte, aşa că alege data la care vrei să mergi, de ex. Nopţi pianistice 1, Nopţi pianistice 2, Nopţi Pianistice 3)

pas3

Alegerea biletelor
 

Pas 4.

Vezi ce locuri în sală sunt libere şi le alegi pe celea care le vrei

pas4

Planul sălii
 

Pas 5. 

După ce ţi-ai ales locurile, completezi formularul cu informaţie şi apeşi Continuă.

pas5

Informaţii personale
 

Pas 6.

a. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Lângă denumirea evenimentului găsești un "Cod" care e compus din o literă și mai multe cifre. Cu acest cod vei achita biletul rezervat la terminalele de plată QiWiDacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează. Cecul primit la terminal nu poate fi folosit ca bilet de intrare.
pas7
Pagina Comenzile mele

Pasii de mai jos sunt pentru cei ce aleg sa achite biletele cu cardul bancar.

b. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Acolo apeşi butonul Suplineşte (daca achiti cu cardul). Deoarece dacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează.

pas7

Pagina Comenzile mele
 

Pas 7.

La categoria Soldul contului apeşi Suplineşte Contul.

pas7

Soldul contului
 

Pas 8.

Apoi indici suma cu care vrei să splineşti (vezi cât costă biletele pe care le-ai comandat). Şi indici cum vrei să plăteşti cu cardul sau prin terminal. Pentru asta alege unul din meniurile de sub spaţiul unde ai indicat suma, citeşti termenii şi condiţiile, dacă eşti de acord, bifezi şi apeşi Următor.

pas8

Alegerea opţiunii cărţii de credit sau terminal
 

Pas 9.

Ţi se va deschide o pagină unde trebuie să introduci datele cartelei tale. În caz că ai ales opţiunea terminal, vei vedea pe ecran un cod care trebuie să-l introduci când eşti în faţa terminalului.

pas9

Achitarea cu cardul
 

Pas 10. 

Când vezi textul Operaţiune autorizată cu succes, apeşi butonul de mai jos pentru a continua, următoarea pagină ar trebui să vezi pagina cu comenzile tale.

pas10

Operaţiune cu succes
 

Pas 11.

La secţiunea comenzile mele apeşi butonul Plăteşte şi ar trebui să vezi imaginea de mai jos. După care apeşi butonul Vezi bilet, îl vezi, apoi îl salvezi şi îl printezi.

pas11

Plătirea comenzii
 

Pas 12.

Biletul ar trebui să arate aşa. După ce îl printezi, vii cu el la eveniment şi mai departe deja depinde de tine.

biletrockfest

Distracţie plăcută !

Adauga comentariu

Comentarii ( 0 )

 • Nu sunt comentarii