Festival PLAI

27 October 2019
Sunday, 17:00
Бендерская Крепость Panin Street 2/3, Tighina
100 lei
Adaugă în favorite

Festivalul PLAI la Сetatea Bender - mulți au auzit, puțini au văzut!

Pe 27 octombrie, Cetatea Bender va fi cucerită de muzică bună și dansuri fierbinți! Vino și tu să vezi cu ochii tăi cum legendara cetate va ceda în fața veseliei și distracției.

Se zvonește că în această zi izvarul va curge râuri, iar pe cei care vor gusta din această licoare în Cetatea Bender, zeul Dionis îi va învăța să danseze mai bine ca oricine! Călătorule, la cetatea Bender îți promitem că o să-ți potolești setea de dans, setea de vin și setea de viață!

În una din ultimile zile calde ale acestui an, te așteaptă muzică în aer liber, interpretată de banduri de pe ambele maluri ale Nistrului:
Парусник
Ланжерон
Lidia Isac
Sunstroke Project
Pasha Parfeni Band
Doar muzică live! Fiecare Band va încerca să fie mai bun decât celelalte, astfel încât nici nu o să-ți dai seama când se va termina festivalul.

Dresscode: Îmbrăcăminte confortabilă și călduroasă, de toamnă, și încălțăminte fără toc - numai bune pentru dansuri!

Transportul public din Chișinău: la fiecare 20-30 min de la Gara Centrală. Direcția - Bender, Tiraspol. Drumul va dura 60-70 min.
Traseul pentru cei care vor să ajungă cu transportul propriu:
http://bit.ly/2IDjtDY

Pentru o doză de veselie mai mare e foarte recomandat carsharing-ul.

IMPORTANT:
Nu uita buletinul sau pașaportul!
Ne vedem la Cetatea Bender!


Acest concert este organizat cu susținerea Uniunii Europene, prin intermediul Programului UE "Măsuri de Promovare a Încrederii", implementat de PNUD.