Festivalul Tinerelor Talente - Poiana Dragostei

9–10 mai 2015
Sâmbătă, 11:00
Complexul Cultural Vatra
50 lei
Adaugă în favorite

Festivalul Tinerelor Talente - Poiana Dragostei

 

Festivalul Tinerelor Talente „Poiana Dragostei”

   Centrul Cultural Vatra lansează, pentru prima dată într-o formă mai puțin obișnuită, un proiect dedicattalentatei generațiitinere. Timp de două zile, pe 9 și 10 mai Complexul Etno-Cultural Vatra va găzdui un Festivalul al Tinerelor Talente „Poiana Dragostei”.

   „Poiana Dragostei”este sărbătoarea tuturor celor care prețuiesc frumosul, trecutul glorios al acestui neam și cred în viitorul ei european. Aceasta întrunește dragoste de țară, de oameni dragi și de cultură, cele care îl înnobilează pe om. De Ziua Europei, la Vatra vine adevărata speranță europeană a acestei țări – generația secolului XXI. Aici se vor adunatoate starurile în devenire la un Festival al Tinerelor Talente, unde tineri la început de carieră își vor etala măiestria pe diverse domenii: Muzică, Teatru și Poezie, Pictură și Divertisment. Participanții vor fi apreciați la cel mai înalt nivel de către un juriu select, iar celor mai buni li se vor înmâna Trofee speciale pregătite de către Centrul Cultural Vatra. De frumusețea sărbătorii se vor bucura părinții, bunicii și mentorii tinerilor, care vor culege roadele străduinței depuse în cultivarea talentelor.

 

 

 

La prima ediție, participanți la festival vor fi, în mare parte, tineri din țara noastră, dar și invitați din România, cu intenția de a internaționaliza pe viitor acest festival. Credem că instituțiile media vor susține acest proiect național, tinerii având posibilitatea să se facă cunoscuți în întreaga țară, dar și peste hotarele ei.

   La această sărbătoare națională Platforma Complexului Vatra va fi îmbogățită de produsul uimitor al meșterilor populari, care pregătesc adevăratele bijuterii artizanale pentru a  le prezenta tuturor celor pasionați de frumos. Bucuria căldurii și frumuseții primăverii se va trăi cu adevărat într-o atmosferă romantică la Camping City (Orășelul Corturilor)de la Vatra, loc special amenajat (4 ha) cu toate condițiile necesare pentru ca vizitatorii să se simtă veritabili europeni. Adevărata distracție copilărească se va simți anume în noapteade poveste alături de familie, savurând muzica nocturnă. Programul de noapte va încununa sărbătoarea, în jurul rugului cu frumoase cântece de chitară, care vor încălzi sufletele.

 

festivalul tinerilor talente - poiana dragostei

 

   Atmosfera Festivalului Tinerelor Talente va fi condimentată,pe întreaga durată a evenimentului, cu arome ademenitoare prin Grill&Barbeque Fest, întrucât muzica bună, iarba verde și deliciile gătite în aer liber se îmbină perfect. Maeștrii culinari de la Vatra vor veni cu o gamă largă de produse gătite la grătar și la proțap.Pentru ca distracția să prindă o culoare deosebită, interpreţi celebri vor participa la show-ul „Star Barbecue”. La Grill& Barbecue Fest se va desfășura un grandios concurs culinar, în care se vor întrece la gătit cei mai iscusiți bucătari din țară, iar premiile vor fi pe măsură: Trofeul Grill, Trofeul Barbeque, ș.a.

   Dragostea față de frumos naște oameni talentați, iar frumosul va salva lumea, de aceea, noi suntem cei care putem contribui la valorificarea și promovarea acestor talente. Astfel, Centrul Cultural Vatra invită întreaga societate să sprijine generația secolului nostru la Festivalul Tinerelor Talente „Poiana Dragostei”. 

 

Alatura-te evenimentului de pe FACEBOOK>>>

 

„Poiana Dragostei” este sărbătoarea tuturor celor care prețuiesc frumosul, dragostea și cred în viitorul european al acestei țări! 

Pe 9 și 10 mai la Vatra: 
- Concursul tinerelor talente în domeniile: Muzică, Teatru și Poezie, Pictură și Divertisment;
- Expoziții și târguri;
- Grill&Barbeque Fest;
- Camping City (Orășelul Corturilor);
- Rug cu muzică de chitare

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.