FORUMUL SHOW INTERNATIONAL "PUTEREA E IN TINE"

FORUMUL SHOW INTERNATIONAL "PUTEREA E IN TINE"

25 noiembrie
Sâmbătă 9:00
Digital Park
1500 lei
Adaugă în favorite

Forumul-show "Puterea e în tine" este un tezaur de informații neprețuite, în care cea mai mare valoare o reprezintă oamenii: speakerii și audiența, din care poți face parte și tu.
În ziua de astăzi cea mai valoroasă monedă este ENERGIA, iar speakerii forumului posedă această valoare cu mare virtuozitate. Să stai în preajma unuia dintre speakerii noștri este un mare cadou din partea universului, dar să te afli în câmpul energic al tuturor laolaltă este un dar peprețuit, care îți garantează încadrarea într-un puternic flux de schimbări pozitive.

Fiecare speaker al forumului este un mare profesionist al domeniului său, având o imensă dedicare și dragoste pentru ceea ce face. Fiecare dintre ei a transformat și a schimbat în bine viețile mai multor mii de oameni, totodată oricare dintre ei, cu mare plăcere, ar ocupa locul piesei lipsă din puzzle-ul îmbunătățirii drumului vieții tale și al căutării sursei inepuizabile ale puterilor tale interioare.

Idea realizării acestui forum o port în mine de aproape un an și așa s-a întâmplat, că speaker-ii acestuia s-au adunat din toată Europa. Însă fiecare dintre ei, deja a investit o părticică din sufletul său, aducând plus valoare țării noastre - Moldova. Ceea ce este de remarcat este faptul că numele fiecărui dintre ei începe cu litera "A", e simbolic, nu-i așa?

Scopul principal a forumului constă în posibilitatea descoperirii în sine a unei surse, atât de importante și uneori atât de insuficiente, de energie și putere, ce de mult timp se dorește a fi descoperită. La acest eveniment tu vei trăi toate etapele descoperii acestui nestemat Graal, deoarece tot ceea te va înconjura, te va cufunda în posibilitățile cunoașterii nemărginite ale puterilor Corpului, Emoțiilor, Sentimentelor și a Gândurilor.

Tu vei vedea cum cu adevărat funcționează mecanismul OMUL și ce este SUBCONSTIENTUL, și de ce este atât de important să știi să îți reprogramezi gândirea în direcția necesară anume ție. Tot acest drum îl vom parcurge împreună, într-o triadă de oameni de o profunzime de neimaginat.

Vom crea câmpul tău, unde tot ceea ce te înconjoară va fi redat prin sunet VR și VR tehnologii, spectacol imersiv, realitate virtuală, tehnologie care ne va ajuta să creem în întreaga lume, spațiul nostru al
variantelor.
De aceea, eu te invit să iei parte la această aventură nouă, aventură în căutarea drumului spre tine și spre puterea ta nemărginită.

Dacă încă te chinui să scapi de riduri, să le ascunzi, din răsputeri te străduiești să arăți mai tânăr, iar și iar dorești să  îți schimbi învelișul fizic pentru a corespunde standardelor inventate, atunci cu siguranță trebuie să ajungi la Forumul nostru. Tu vei dobândi o nouă perspectivă asupra ta și asupra tuturor celor din jurul tău, simțind un flux nesfârșit de încredere, iar acțiunile din acest punct schimbă puternic totul în bine. 

Vei putea simți starea "Sunt mulțumită de mine" cu fiecare părticică a sufletului tău  și fiecare celulă a corpului tău.

Puterea e în tine!

Ne vedem în curind!