Gala Antreprenoriatului Creativ

27 iunie 2015
Sâmbătă, 14:00
Ștefan cel Mare, 202 (Kentford bloc 2)
170750 lei
Adaugă în favorite

Gala Antreprenoriatului Creativ

 

GALA Antreprenoriatului Creativ


   Rețeaua Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreurship Network Moldova - GEN Moldova) vă invită la un eveniment unic în Republica Moldova: Gala Antreprenoriatului Creativ (GALA), cel mai creativ show de business, în cadrul căruia vor avea loc finalele competițiilor internaționale: Cupa Businessului Creativ (CBC) și Competiția Agribusinessului Progresiv (CAP).

   „Așa cum am obișnuit până acum, ne propunem să aducem un concept nou de eveniment. Astfel, cei prezenți vor avea parte de o zi plină, în cadrul căreia vor putea să urmărească pitchurile (prezentarea ideii de afacere) concurenților competițiilor internaționale, să interacționeze cu membrii juriului, să urmărească live momente artistice inedite (dans, muzică, fashion show și arte)”, comunică Olesea Fortuna, președinta GEN Moldova.

 

GALA va fi organzată în trei etape:
- pitchurile concurenților CBC în fața juriului și a audienței;
- pitchurile concurenților CAP, în fața juriului și a audienței;
- GALA de premiere a suporterilor antreprenoriatului din Republica Moldova și anunțarea campionilor CAP și CBC care vor reprezenta Republica Moldova la finalele internaționale din Grecia și respectiv, Danemarca.

 

   „Este al doilea an când în țara noastră se organizează CBC și CAP și participă la finalele internaționale ale acestor concursuri, alături de campionii din celelalte state membre GEN. Rezultatele uimitoare ale reprezentanților Republicii Moldova au demonstrat lumii că antreprenorii moldoveni au potențial de a dezvolta afacerea la nivel global”, spune Fortuna.

 

   Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 iunie 2015, la ora 12:00. GALA va fi prezentată în engleză și română.
Intrarea este de 170 de lei. La procurarea a mai mult de 5 bilete, prețul acestora va fi de 150 de lei, în care se include o băutură și o gustare.

 

Info bilete iTicket : 060 879 444 

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.