Gala Generozitatii

24 octombrie 2015
Sâmbătă, 17:30
str. Mitropolit Varlaam 77
8002100 lei
Adaugă în favorite

gala generozitatii

 

GALA GENEROZITĂȚII 2015, ediția II.
Concert extraordinar alături de Soprana Valentina Nafornița și alți invitați speciali.


În program:

Soprana Valentina Nafornița
Baritonul Mihail Dogotari
Sergiu Tuhuțiu în premieră în Moldova
Chișinău Youth Orchestra, dirijor Andriano Marian

 

În exclusivitate Chateau Purcari cu prezentarea unui vin, oferind posibilități de degustare și procurare.  Rezervă-ți seara de 24 octombrie 2015 pentru o Gală de excepție, prin care vom celebra generozitatea.

 

Gala Generozitatii

 

Gala Generozitatii

 


Te așteptăm cu drag la Radisson Blu Leogrand Hotel (str. Mitropolit Varlaam, 77 Chișinău)Gala Generozității este un eveniment cultural major, în susținerea copiilor orfani sau lipsiți de grija părintească, cu care lucrează CCF Moldova. Este cel mai frumos concert al anului și, cu siguranță, unul dintre cele mai importante evenimente sociale din Moldova in 2015.


 În acest an, banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru finalizarea Casei Viitorului pentru 12 copii cu dizabilități severe și abandonați.
Gala Generozității înseamnă îmbinarea artei și culturii naționale sprijinind copii din programele CCF/HHC. O simbioză a talentelor desăvârșite, apreciate în întreaga lume și faimoasele vinuri Purcari, recunoscute și apreciate internațional.

 

Pentru detalii apasa AICI

 

Gala Generozitatii

 

 

Gala Generozitatii

 

Procură biletul dorit:

• 800 lei un bilet sau 700 lei de la două bilete, pentru concertul de excepție, alături de inovațiile Chateau Purcari.
• 1950 lei un bilet sau 1800 lei de la două bilete, pentru concertul de excepție, alături de inovațiile Chateau Purcari, după care veți avea parte de o cină oferită de Fundația Felicia într-o atmosferă deosebită, alături de vedete, dar și participarea la o licitație de exclusivistă.
Atenție, stockul de bilete la pretul de 1950 lei este epuizat!!!