Gala stelelor Baletului Vienez

7 iulie 2016
Joi, 19:00
Teatrul National de Opera si Balet Maria Biesu
100800 lei
Adaugă în favorite

 balul vienez

 
  Cele mai notorii și răsunătoare nume de dansatori ai Teatrului de Operă din Viena vor prezenta un spectacol de excepție pe scena Teatrului de Operă și Balet din Chișinău.
 
 
  Numerele ce se propun spre vizionare au fost selectate pentru că sunt unicale, iar dansatorii dețin dreptul exclusiv de a le dansa, acest drept fiind obținut în urma selecțiilor riguroase ale coreografilor sau agențiilor ce îi reprezintă. Spectacolul inedit prezentat de stelele Baletului Vienez pe scena Teatrului de Operă și Balet Maria Bieșu prezintă o noutate culturală de proporție, oferind chișinăuenilor o șansă unicală de a urmări prestația vedetelor de balet de talie mondială.
 
 
  Spectacolul reprezintă o premieră mondială, deoarece propune o compilație a celor mai de glorie numere ale artiștilor baletului Vienez.
 
  Programul conține cele mai remarcabile fragmente de balet din spectacole cu recume mondial ce aparțin renumitor coreografi, precum « Liliacul » De Roland Petits; « Ana Karenina » de Boris Eifman; « Alles Walzer » de Renato Zanella; « Les Bourgeois » de Ben Van Cauvenberg; « Las Tango » de Mihail Sosnovschi și Karina Sarkissova; « Le Corsaire », « Don Quijote », « Lacul lebedelor », « Venitien Carnaval » de Marius Petipa; « Carmen » de Davide Bombana; « Diana si Aktion » de Agrippina Waganova; « Visul unei nopti de vara» de Jorma Elos.
 
 
 
 
balul vienez