GREAT HOLLYWOOD COMEDIANS - Short films by Roscoe "Fatty" Arbuckle

30 January, 9, February 2020
18:00, 19:00
Teatrul Radical
50 lei
Adaugă în favorite

[PLUS(1)FILM]

RECOMANDĂM SĂ NU IMPRIMAȚI BILETUL! OCROTIM NATURA!

GREAT HOLLYWOOD COMEDIANS

Short films by Roscoe Fatty Arbuckle

1. Fatty Joins the Force

2. A Flirt's Mistake

3. Leading Lizzie Astray

4. The Knockout

5. The Rounders

6. Fatty and Mabel at the San Diego Exposition

Roscoe Arbuckle 

(n. 24 martie 1887, Smith Center, SUA – 29 iunie 1933, New York, New York, SUA) a fost un actor american de comedie, unul dintre pionierii genului burlesc.

În 1909 apare prima oară într-un film Bens Kid, o producție Selig. Din 1913 începe colaborarea cu Keystone, unde în 1914 face un film împreună cu Charlie Chaplin (Charlot și Fatty cheflii), iar din 1916 începe seria Fatty and Mabel alături de Mabel Normand care va înceta un an mai târziu odată cu despărțirea lui Sennet de Mabel și de vânzarea Keystone.

În 1921, când cariera lui era la apogeu, în timpul unei petreceri la un hotel din San Francisco, actrița Virginia Rappe este violată, iar la câteva zile moare. Fatty este acuzat de crimă, însă pe nedrept, ceea ce va hotărî și tribunalul, achitându-l de vinovăție. Însă cariera lui este distrusă, nimeni nu îl mai angajează, tot ce încearcă să facă îl va aduce din nou fața în față cu scandalul. Începe o perioadă în care va fi victima alcoolului și al drogurilor. Va fi ajutat de Keaton să reintre în industria filmului, însă ca regizor și sub numele de William B. Goodrich.

 https://ro.wikipedia.org/wiki/Roscoe_Arbuckle

str. Columna 145

[plus(1)film]

www.facebook.com/plus1film/

Teatrul Radical

www.facebook.com/teatrulradical/

Pagina pe iTicket

https://iticket.md/event/location/teatrul-radical

Tel. +(373) 79 71 93 94