HalloWeRun by Cricova 2021

30 October 2021
Saturday, 10:00
Cricova
199 lei
Adaugă în favorite
Îți place să condimentezi o alergare cu un mix din veselie și momente "de groază"?! 
Vin-o la HalloWeRun de Haloween, pentru ca să alergăm prin galeriile legendare de la Cricova alături de fantomele de aici!
Doar pe 30 octombrie 2021, la 10:00, dăm start-ul unei distracții de zile mari!
99 de alergători echipați cu frontale și lanterne, vor traversa beciurile Cricova, iar la finiș îi va aștepta un vin spumant, must sau vin fiert, cu tradiționalele plăcinte moldovenești!
În plus, la start, vom avea un punct de face painting, pentru ca să căpătați chipul cuvenit de Haloween, iar cei care vor veni în costume "de groază" vor primi premii din partea renumitei vinării!
 
Taxa de participare este de 199 de lei, care include numărul de participare, o medalie grozavă și cupa de spumant, vin fiert și plăcintele din zona de finiș!
! Toți participanţii HalloWeRun, pot parcurge distanța de 5 sau 9 km ai traseului extrem din galeriile subterane Cricova.
 
Termenul limită de înregistrare - 28 octombrie! Locurile sunt limitate!
Mai multe detalii în curînd!

*Accesul la eveniment va fi permis doar cu prezentarea unui document enumerat mai jos:
- Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;
- Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
- Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.