Horizons #3 with Ben Gold

3 noiembrie 2018
Sâmbătă, 22:00
Hala Moldova Film
250 lei
Adaugă în favorite

 

 Orizontul oferă priveliști minunate, transformându-ți toate simțurile în unul singur, intens, copleșitor. Emoțiile tale se acutizează de mii de ori, anulând orice dimensiune a timpului și spațiului. Conștientizezi că limita până la care ajunge vederea ta este inexistentă. Dar odată ajuns la acel punct aparent final, vei vedea un alt peisaj, vei explora alte dimensiuni, vei simți experiențe noi. Orizontul este linia unde lucrurile antagonice formează echilibre armonioase.

Pe 3 noiembrie, la Hala Moldova Film, începând cu ora 22.00, vom atinge orizonturile și le vom descoperi pe altele. Toată energia și emoțiile noastre se vor canaliza într-un singur loc, pe o singură scenă. Vom simți vibrații intense, de nedescris, iar luminile ne vor purta în alte dimensiuni. Cu toții vom privi spre aceeași direcție și vom experimenta noi senzații. Vom fuziona într-un singur întreg: oameni fericiți conduși de valurile muzicii Trance.

Alături de noi vor fi Ben Gold (Canada), Roman Messer (Rusia), Abstract Vision (Rusia), Spark & Shade (Olanda) și DJ-i autohtoni.

Ben Gold a mai demonstrat și înainte aptitudinile sale înnăscute de a induce publicul din Moldova în transă. Sunetele sale, pe de o parte energice și intense, pe de altă parte melodioase și melancolice, vor trezi fiori. Numele său este bine-cunoscut scenei muzicii Trance, participând la festivaluri precum A State of Trance, TomorrowLand, Ultra Music Festival, Dreamstate, unde de fiecare dată a rupt dancefloor-ul.

Roman Messer, rezident RadioRecord, producător care își lansează piesele la label-ul lui Armin van Buuren, este un nou star pe scena muzicii Trance, care a reușit să își facă auzit numele în doar câțiva ani, având o viziune proprie asupra acestui gen de muzică. Roman vine la evenimentul nostru pentru a ne încânta cu sunetele sale puternice și emoționante.

Abstract Vision este un alt nume bine-cunoscut fanilor muzicii Trance, recent fiind recunoscut și ca cel mai bun producător rus de Uplifting Trance. Piesele sale au fost apreciate de cei mai faimoși DJ-i din lume, care le-au inclus în seturile lor. Totodată, Abstract Vision a evoluat la diverse festivaluri și scene mari, colaborând cu cei mai buni producători din acest domeniu.

Spark&Shade reprezintă un duet olandez care își lansează lucrările muzicale la Armada Music. Sunetele lor melodice se propagă ca o atingere blândă, iar împreună cu energia transmisă de cei doi, garantează starea de beatitudine.

Prin urmare, te așteptăm pe 3 noiembrie, pentru a ne demonstra că limitele nu există și pentru a a simți starea incontestabilă de beatitudine. Vino să experimentăm senzații noi, pe care numai muzica Trance le poate transmite.

Despre bilete:
Early birds tickets:
200 lei - 4 octombrie - 17 octombrie (Limited amounts of tickets available online)
250 lei - 18 octombrie - 02 noiembrie