HR Days: Connect I Learn I Be Great

25–27 septembrie
11:00, 13:30, 18:00
SUMMIT Events, str. Tighina 49/3
250650 lei
Adaugă în favorite

Există 3 elemente vitale interdependente ce guvernează procesele de lucru într-o organizație: comunicarea, inteligența și experiența pozitivă.
Cel mai interesant este că, ne putem juca cu aceste elemente și face diferite combinații, pentru a atinge cu succes obiectivele organizației.
Cu toate acestea, cea mai productivă și sustenabilă combinație constă în generarea experienței pozitive prin comunicare eficientă și aplicarea relevantă a inteligenței.

Analizînd Managementul Resurselor Umane în R. Moldova, am descoperit că tendința aplicării în practică a formulei experienței pozitive este la o etapă incipientă și necesită o implicare mai consistentă din partea Specialiștilor, Managerilor HR și Conducătorilor de diferite nivele.
Astfel, am decis să contribuim la consolidarea forțelor HR-rilor și Managerilor din organizațiile noastre prin intermediul evenimentelor de dezvoltare cu conținut de calitate.

Bine ați venit la HR Days - Platforma de comunicare unde Inspiri din Inteligența HR-rilor și Managerilor din diverse companii și ai parte de cea mai pozitivă experiență în materie de achiziție de cunoștințe și soluții pentru un HR Extraordinar și generarea Succesului Organizațional.

În perioada 25-27 Septembrie 2019, timp de 3 zile, participi într-un program divers format din sesiuni de instruire și networking, care să-ți ofere noi idei, soluții și instrumente practice pentru:
- dezvoltarea competențelor în managementul resurselor umane;
- implementarea, adaptarea sau modernizarea proceselor HR;
- creșterea productivității muncii:
- implicarea activă a funcției HR în atingerea obiectivelor de business a organizației.


Descrierea Programului HR Days 2019:

25 Septembrie - HR Brunch, ora 11:00 - 14:00
Impactul HR Managementului asupra rezultatelor de business

Vom combina armonios o gustare delicioasă și discuțiile productive despre:
- rolul funcției de HR Management și impactul acesteia asupra succesului organizațional dar și fiecărui angajat în parte;
- importanța ultimelor date statistice pentru piața muncii;
- care sunt componentele unei experiențe pozitive;
- ce costuri implică un proces de recrutare și selecție și care este impactul acestui proces asupra rezultatelor de business.

-----------------------------------------------------------------------------------------
26 Septembrie - HR Conference, ora 13:30 - 19:30
HR este despre Oameni extraordinari și succes!
Alfăm informații practice despre Comunicare și Cultura organizațională.
4 Speakeri practicieni vor relata din experiența proprie despre creșterea și valorificarea rezultatelor sistemului de management a resurselor umane în companiile din R. Moldova.
Revenim curînd cu informații despre Speakeri și subiectele abordate.

-----------------------------------------------------------------------------------------
27 Septembrie - HR Networking, ora 18:00 - 21:00
Human2Human Resources

Cel de-al 3-lea eveniment în cadrul HR Days este organizat în format Open Learning.
Implementăm un concept în care se abordează principiul Human2Human Resources, ce presupune că în interiorul unei organizații se formează o Bază de cunoștințe ce constituie Capitalul informațional (Inteligența). Pentru ca acest Capital Informațional să producă rezultate măsurabile și să aibă impact pozitiv asupra rezultatelor de business, trebuie să se creeze un proces de diseminare de la OM la OM a Informației cu scopul de a crește nivelul de Inteligență per Organizație. Cu cît mai consolidat și practic este Capitalul Informațional cu atît mai sustenabilă este Organizația atît din punct de vedere comercial cît și în ceea ce privește piața muncii.
În final vom avea și momentul de Celebrare a Efortului și Succeselor noastre în Managementul Resurselor Umane.

Este important să menționăm că participarea în cadrul HR Days oferă o serie de Beneficii de valoare înaltă:
- devii parte a unei comunități profesionale în care ai contextul necesar pentru comunicare autentică, schimb de experiență și transfer de cunoștințe;
- ai oportunitatea de a-ți comunica viziunea și a participa la definirea domeniului de management a resurselor umane;
- organizarea programului pe parcursul a 3 zile îți permite să combini activitatea de la locul de muncă și să aplici soluțiile și instrumentele în tandem cu sesiunile de instruire;
- primești acces gratuit la Cursul Online: Profesia HR Manager (accesul se oferă odată cu confirmarea plății pentru participare la HR Days)

Credem că implementarea eficientă a funcției de Management a Resurselor Umane constituie cheia către succesul Organizației și a fiecărui angajat în parte.

Înregistrează-te ACUM: https://forms.gle/K4yPHdBAChXfvM2M6

Locația: SUMMIT Events, str. Tighina 49/3, Chișinău

Alegeți din următoarele opțiuni de participare: 

HR Brunch, 25.09, ora 11:00 - 14:00, 250 Lei

HR Conference, 26.09, ora 13:30 - 19:30, 550 Lei

HR Networking, 27.09, ora 18:00 - 21:00, 250 Lei

Toate evenimentele HR Days, 25-26-27.09, 650 Lei

Se oferă Diplomă de Participare.