International Yoga Convention

21 aprilie 2019
Duminică, 09:01
"Olimpia". Ул. Дечебал 72
250 lei
Adaugă în favoriteAsociația «Antara» impreună cu partnerii «Avatar Yoga Festivali»,
«OM Activ» invită toți amătorii de Yoga și a modului sănătos de viață la Convenția Internațională de Yoga in Republica Moldova, care va avea loc de prima dată in Chișinău 21 aprilie 2019.
Scopul Convenției Internaționale de Yoga – răspândirea cunoștințelor și a metodelor de perfecțiune spirituală și fizică a omului, moștenite de la vechea antichitate, atît și progresele științifice moderne în acest domeniu, cît și dezvoltarea
și promovarea Yogii și modului sănătos de viață in Republica Moldova.
Yoga - în contextul modern este o sinteză a cunoștințelor antice și a metodelor de dezvoltare spirituală care au venit la noi dinspre est, cu realizări științifice în domeniul dezvoltării și dezvăluirii abilităților și capacilităților umane, a cunoașterii naturii noastre mentale și fizice, care a venit la noi cu dezvoltarea civilizației occidentale.
De aceea, o altă sarcină a Convenției Internaționale de Yoga în Republica Moldova este de a construi punți între antichitate și realizări moderne, ceea ce ne va permite să învățăm mai mult despre posibilitățile naturii umane și căile dezvoltării noastre spirituale și fizice.
Sperăm că Moldova va deveni acel loc de refracție și unificare a estului și a vestului, cunoașterea vechii antichități și realizările științei a civilizației moderne.
Prima Convenție Internațională de Yoga va fi dedicată originii yoghiei istoriei sale, cunoștințelor provenite din antichitate și care au supraviețuit până în zilele noastre.
În cadrul convenției, vor fi oferite mai multe prelegeri cu privire la istoria yoga și ayurveda, precum și exerciții practice în diverse domenii, metode și stiluri de yoga, care vizează aprofundarea cunoștințelor noastre în practica asanelor, pranayamei și meditației.
Și, bineînțeles, programul cultural al convenției noastre va încânta toți iubitorii de yoga, acestea sunt desene tradiționale de cadouri printre participanții la convenții de la sponsorii și partenerii noștri, precum și un concert de muzică meditativă.
Convenția Yoga este concepută atât pentru începători, cât și pentru particapanți experimentați; pentru cei care doresc să își extindă cunoștințele și experiența în practicarea yoga.
Costul de participare la Convenție 250 lei - bilete în vânzare


Recomandăm să aveți covorași pentru Yoga, îmbrăcăminte comodă, carnet și pisc.
Locul de desfășurare - rezervele de muncă "Olimpia". Str. Decebal 72

Programul:

9.00 Deschiderea Convenției Internaționale de Yoga
.
1. 9.15 -9.45 «Sukșma Viaama» (Iana Troian)
2. 10.00 -11.00 « Siguranța Yoga, în mod ideal și în viață, optimizarea practicii pentru caracteristicile individuale» (Barancean Sergiu)
3. 11.15-12.15. «Yoga intuitivă. Nu face nici un rău!» ( Irina Cernomoret)
4. 12.30-13.30.« Originile - o scurtă istorie a yoga » (Petru Pogrebneac)
5. 13.30-14.30 « Yoga - de la aspru la subtil » (Andrei Șușvaliuk)
6. 14.30 -15.00. Întrerupere
7. 15.00-16.30. « Prelegere - Panchakarma, principiile ayurvedice de curățare a corpului » (Eugeniu Koreakin, Kiev)
8. 16.15 -17.15. «Pranaiama – 4 a etapă in yoga, practica » (Dmitrii Smirnov, Odesa)
9. 17.30-19.00. «Acroyoga, interacșiuni în pereche și intuiția corporală» (Igori Babilev și Oliga Arapova).

19.15. « Concertul - meditația sonară »

20.00 Inchiderea Convenției Internaționale de Yoga.