Jurjak - BANDABAR - 01.12.2018

1 decembrie 2018
Sâmbătă, 20:00
BandabaR
100 lei
Adaugă în favorite

Sâmbătă, 1 decembrie, Jurjak vin la BANDABAR pentru un concert ce o să rupă scena și o să cutremure pereții, deci pregătiți-vă pentru o experiență senzațională!

Jurjak este proiectul muzical al lui George Petrosel - muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale. Stilul muzical abordat de artist este electro-blues, cu influenţe art rock, post punk și experimental rock. Albumul de debut, “Lemon BLUEs”, a fost lansat în toamna anului 2016 și a fost susținut de 5 single-uri: Șoapte, Future Ex, Un minut, București și Timp de iubit.

Cel de-al 2-le album, “Blues Berry”, a fost lansat în octombrie 2018. Pe acesta se regăsește atât single-ul “Vântul”, cât și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Proiectul Jurjak este prezentat în formula live alături de Daniel Olteanu (tobe, producție, mix și master), Daniel Minel Stoica (chitară și clape) și Narcis Axinte (chitară și bass).

“Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-gulaşi Confusion, prima trupă de hip hop live din România. Am absolvit Dreptul, însă mi-am dat seama că nu aş putea să practic această profesie pentru că nu mi se potriveşte. În urma unei călătorii peste Ocean, am citit multă poezie şi am început să scriu versuri. Aşa mi-am descoperit latura creativă şi am decis să mă înscriu la Facultatea de film. Având ritmul în sânge şi ureche muzicală, cu o chitară, o clapă şi câteva noţiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete”, povesteşte Jurjak despre primii săi paşi în muzică.

Biletul la concert este de 100 MDL, include o bere Beck’s de 0,5L și asigură accesul liber la party ce va avea loc după, de la 23:00 până la 06:00.

In ziua evenimentului biletul la concert va fi la preț de 150 MDL

Jurjak - Vantul

Jurjak - Imnul Minerilor 

Jurjak - Soapte