Как адаптироваться в кризис. Подростковый и не только

4–8 July
Monday, 10:00
SBC, Mitropolit Petru Movilă 23/7
30604080 lei
Adaugă în favorite

CUM SĂ TE ADAPTEZI ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ. CRIZĂ DE ADOLESCENȚĂ ȘI DINCOLO DE EA.  

 

SBC organizează un nou curs pentru adolescenți: "Cum să te adaptezi în situații de criză. Criză de adolescentă și dincolo de ea".

Acest curs se află la intersecția dintre psihologie, fiziologie și gestionarea crizelor.

 

Despre ce se va vorbi în cadrul cursului

 Ce se întâmplă în adolescență în ceea ce privește fiziologia, psihicul, starea emoțională

 Cum să menții nivelul de stres la un nivel la care poate fi încă controlat

 Cum să nu rămâi blocat în stări emoționale negative sau să te "scoți" dacă experimentezi o emoție negativă pentru o perioadă lungă de timp

 Cum să ai o abordare constructivă a stimei de sine

 Cum să înveți să te adaptezi rapid la orice schimbare care te așteaptă în viața ta viitoare

Cursul are o durată de o săptămână. De la 4 la 8 iulie. In fiecare zi de luni până vineri, de la 10:00 la 12:00. Iar sâmbătă, 9 iulie, vom organiza un modul bonus pentru părinți, cu tema "Cum să nu-ți ieși din pepeni având adolescent".

În grup sunt doar 13 persoane. Cât mai sunt locuri libere, rezervați-vă un loc pe site!

 

Citiți mai multe despre programul cursului:

Adolescența este o perioadă de restructurare radicală a tuturor lucrurilor: corpul, psihicul, starea emoțională. Este un proces foarte dificil - în primul rând pentru copil. Și nimeni nu poate ajuta să facă față schimbărilor mai bine decât copilul însuși. Pe parcursul cursului, copiii vor înțelege ce se întâmplă cu ei în adolescență: la nivel de fiziologie, hormoni și emoții. Și vor învăța cum să se "remodeleze", adică cum să se adapteze la noile schimbări din ei înșiși. 

Șmecheria este că trăim într-un ritm atât de rapid încât trebuie să ne reajustăm tot timpul. Prin urmare, capacitatea de a se adapta în mod regulat la condițiile externe devine, în principiu, cea mai importantă abilitate de supraviețuire. În cadrul acestui curs, nu numai că vă ajutăm să faceți față crizei adolescenței, dar vă oferim și instrumentele necesare pentru a vă adapta rapid la orice schimbare care se va produce în viața viitoare