Как адаптироваться в кризис. Подростковый и не только

Как адаптироваться в кризис. Подростковый и не только

22–26 august
15:00, 17:00
SBC, Mitropolit Petru Movilă 23/7
3060–4080 lei
Adaugă în favorite

CUM SĂ TE ADAPTEZI ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ. CRIZĂ DE ADOLESCENȚĂ ȘI DINCOLO DE EA.  

 

SBC organizează un nou curs pentru adolescenți: "Cum să te adaptezi în situații de criză. Criză de adolescentă și dincolo de ea".

Acest curs se află la intersecția dintre psihologie, fiziologie și gestionarea crizelor.

 

Despre ce se va vorbi în cadrul cursului:

 

-- Ce se întâmplă în adolescență în ceea ce privește fiziologia, psihicul, starea emoțională

-- Cum să menții nivelul de stres la un nivel la care poate fi încă controlat

-- Cum să nu rămâi blocat în stări emoționale negative sau să te "scoți" dacă experimentezi o emoție negativă pentru o perioadă lungă de timp

-- Cum să ai o abordare constructivă a stimei de sine

-- Cum să înveți să te adaptezi rapid la orice schimbare care te așteaptă în viața ta viitoare

 

Cursul are o durată de o săptămână. De la 22 până la 26 august. In fiecare zi de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Iar la finalul cursului, vom organiza un modul bonus pentru părinți, cu tema "Cum să nu-ți ieși din pepeni având adolescent".

 

Citiți mai multe despre programul cursului:

 

Adolescența este o perioadă de restructurare radicală a tuturor lucrurilor: corpul, psihicul, starea emoțională. Este un proces foarte dificil - în primul rând pentru copil. Și nimeni nu poate ajuta să facă față schimbărilor mai bine decât copilul însuși. Pe parcursul cursului, copiii vor înțelege ce se întâmplă cu ei în adolescență: la nivel de fiziologie, hormoni și emoții. Și vor învăța cum să se "remodeleze", adică cum să se adapteze la noile schimbări din ei înșiși. 

Șmecheria este că trăim într-un ritm atât de rapid încât trebuie să ne reajustăm tot timpul. Prin urmare, capacitatea de a se adapta în mod regulat la condițiile externe devine, în principiu, cea mai importantă abilitate de supraviețuire. În cadrul acestui curs, nu numai că vă ajutăm să faceți față crizei adolescenței, dar vă oferim și instrumentele necesare pentru a vă adapta rapid la orice schimbare care se va produce în viața viitoare.

 

Pentru mai multe detalii despre curs, consultați site-ul: https://sbc.md/teenager