Kontrast: Recital de pian cu Marcel Lazar

9 noiembrie 2018
Vineri, 19:00
Jolly Alon Hotel & Business Center, str. Maria Cibotari 37
200 lei
Adaugă în favorite

 

 

Moldo Crescendo prezintă un nou concept de concert, care este, în continuare, menit să popularizeze muzica clasică. De data aceasta, marilor opere ale artei muzicale se va putea alătura mediul de afaceri din Moldova.

Antreprenorii și managerii vor putea să-și petreacă timpul și să facă schimb de idei într-un mediu cultural diferit - cu compoziții interpretate la pian de Marcel Lazăr, un pianist tânăr și talentat, în spatele căruia este una dintre cele mai prestigioase școli de muzică din Europa - Universitatea Mozarteum din Salzburg.

Ideea networkingului muzical aparține echipei Kontrast, un grup de companii, care lansează constant un șir de servicii și produse pe piața locală, fiind, de asemenea, distribuitorul exclusiv al cafelei germane Dallmayr. Acesta este motivul pentru care oaspeții evenimentului, toți fără excepție, vor fi serviți cu cafea aromată. Iar, discuțiile la cafea, după cum se știe, devin mai plăcute.

Tema primului concert va fi contrastul - un fenomen, care există în orice, în artă, în muzică. Concertul se va desfășura într-un cadru neformal, cu cele mai bune interpretări caracteristice spectacolelor susținute de Moldo Crescendo.

Intrarea are loc pe bază de invitații. La fel, în vânzare sunt puse un număr limitat de bilete pe iTicket.

 

9 noiembrie, 2018, ora 18:30

Jolly Alon, Chișinău

 

Organizatori: Kontrast

Parteneri: Dallmayr

Parteneri media: mrOne | agora.md | locals.md | diez.md

Bilete: iTicket