Концерт Александра Морозова

29 septembrie 2019
Duminică, 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
150350 lei
Adaugă în favorite

Artistul poporului din Rusia și Ucraina,Maestru in Arte al Republicii Moldova legendarul compozitor și cântăreț Alexandr Morozov va evolua la Chișinău. Concertul va avea loc pe 7 aprilie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 19.00.

 

Alexandr Morozov are în spate 40 de ani de experiență creativă, în care a reușit să compună peste 1000 de piese. La sigur, piesele sale precum „В краю Магнолии ", „Душа болит " și „Малиновый звон" sunt ascultate deja de câteva generații la rând. Piesele scrise de Alexandr Morozov sunt interpretate de mulți artiști populari din Rusia cum ar fi: Mihail Șufutinschii, Lev Lescenko, Nadejda Kadîșeva, Alla Pugaciova și mulți alții. Muzica sa a devenit o adevărată comoară națională.

 

Seara de creație a lui Alexandr Morozov de la Chișinău, va permite audienței să se bucure de cântecele preferate ale Maestrului, iar unele dintre ele vor rasuna intr-o maniera noua in interpretarea artistilor autohtoni Constantin Moscovici,Marcel Roșca si trupa Doredos.Tot in cadrul acestui concert va evolua si eroina principala a filmului "Kavkazskaya Plennitsa", indragita si celebra Natalia Varlei.